Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.12.)

piatok, 8. december 2017 09:37 | Autor: Jakub Vaverka

Alexis Sanchez
Alexis Sanchez | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Výmena na trase Miláno – Manchester?

Talianske noviny Corriere dello Sport píšu, že medzi Manchestrom United a Interom Miláno sa rysuje veľká výmena. Do anglickej Premier League by sa mohol sťahovať stredopoliar Joao Mario, pričom na San Siro by odišiel španielsky záložník Juan Mata.

Ings pôjde na hosťovanie

Anglický univerzál Danny Ings sa stál nedokáže presadiť v drese Liverpoolu, preto sa vo veľkom hovorí o tom, že pôjde na hosťovanie do konca sezóny. Záujem o jeho služby má niekoľko klubov Premier League, spomínajú sa Crystal Palace, Newcastle a West Ham.

City idú po Alexisovi

Manchester City si stanovil získanie Alexisa Sancheza za jeden z najväčších zimných cieľov. Denník The Independent tvrdí, že Sky Blues pripravujú pre hráča a Arsenal ponuku, ktorá sa nebude dať v úvode roka 2018 odmietnuť.

Hazard komunikuje so Zidaneom

Belgický útočník Eden Hazard je podľa denníka The Sun v kontakte s francúzskym kormidelníkom Realu Madrid Zinedineom Zidaneom. Biely Balet sa dlhodobo zaujíma o túto hviezdu Chelsea, pričom Hazard by sa údajne transferu na Santiago Bernabeu nebránil.

Cazorla možno skončí

Španielsky stredopoliar Santi Cazorla má ďalšie zdravotné problémy a čaká ho operácia, pričom s futbalom bude pauzovať niekoľko mesiacov. Kouč Arsenalu Arsene Wenger pre The Sun pripustil, že to môže znamenať koniec Cazorlu na Emirates Stadium.

Bitka o Dembeleho

Daily Mail tvrdí, že v zimnom prestupovom období sa môžeme tešiť na veľkú prestupovú bitku o Moussu Dembeleho zo Celticu Glasgow. Dembeleho pozorne sledujú Manchester United, Liverpool či najnovšie Brighton & Hove Albion.

Mascherano chce odísť

Denník Marca prišiel s informáciou, podľa ktorej je argentínsky obranca Javier Mascherano pripravený odísť z FC Barcelona. Skúsený bek, ktorý dokáže hrať aj v záložnej formácii by klub rád opustil už v januárovom prestupovom okne.