Main Content

Perišič mohol byť hráčom Manchestru United: Prečo ostal v Interi?

streda, 6. december 2017 07:17 | Autor: Jakub Vaverka

Ivan Perišič
Ivan Perišič | zdroj: TASR

Budúcnosť Ivana Perišiča bola v lete na vlásku, vo veľkom sa skloňoval jeho odchod do Anglicka. Chorvát sa ale rozhodol ostať v Serie A.

V letnom prestupovom období bol chorvátsky reprezentant Ivan Perišič prakticky jednou nohou v Manchestru United. Agilný krajný univerzál však nakoniec do Premier League neodišiel a rozhodol sa ostať v Interi Miláno. Urobil dobre, veď tím Luciana Spallettiho v tomto momente vedie Serie A.

​Mediaset prináša slová 28-ročného žiadaného hráča, ktorý v aktuálnom ročníku patrí medzi najväčšie opory Nerrazzurri. „Kouč Spalletti povedal, že sú preňho dôležití všetci hráči. Nezáležalo na tom, či išlo o tých, čo hrali menej alebo sa im darilo.“

Bývalý hráč Vfl Wolfsburg, ktorý odišiel do Talianska v roku 2015 následne prezradil, prečo neodišiel na Old Trafford, i keď volanie Manchestru United bolo skutočne silné. „Tréner Spalletti hral veľmi dôležitú úlohu. Presvedčil ma, aby som ostal.“

„Veľmi dlho som čakal na podobný moment,“ zakončil Perišič, ktorí je spolu s kapitánom Maurom Icardim a naším reprezentantom Milanom Škriniarom v tejto sezóne pasovaní za hráčskych lídrov klubu zo San Sira.