Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (25.7.2011) + VIDEO

pondelok, 25. júl 2011 19:38 | Autor: Martin Gregor

Prestupové klebety a špekulácie (25.7.2011) + VIDEO
Prestupové klebety a špekulácie (25.7.2011) + VIDEO | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

José Enrique v Newcastli pravdepodobne nezostane

Nad budúcnosťou Josého Enriqueho v drese Newcastlu sa začína poriadne zmrákať. Hráč, ktorý má s „Maqpies” platný kontrakt do konca sezóny 2011/2012, naposledy otvorene kritizoval kroky vedenia klubu, ktoré podľa neho ľahkovážne predalo Andyho Carolla a Kevina Nolana. Enrique túži hrať v mužstve, ktoré má vysoké ambície a preto sa stáva čoraz reálnejší jeho odchod do Arsenalu, alebo Liverpoolu. Oba kluby už viackrát deklarovali záujem o tohto stále len 25-ročného obrancu.

Paris Saint-Germain s majstrovskými ambíciami


Zdá sa, že vedenie PSG berie v tejto sezóne útok na francúzsky ligový titul veľmi vážne. Do klubu prichádzajú dve nové posily, ktoré by mali ešte zvýrazniť kvalitu už teraz pomerne silného tímu. Z AS Rím prichádza francúzsky reprezentant Jeremy Menez a zo St.Etienne pritiahli Blaisa Matudiho. Pred nimi do tímu už zavítal hviezdny hráč Lorientu Kevin Gameiro a klub je veľmi blízko aj k angažovaniu záložníka zvučného mena Javiera Pastoreho.

Gago na odchode z Realu?


Napriek tomu, že Boca Juniors a Real Madrid stále nenašli definitívne riešenie prestupu Fernanda Gaga zdá sa, že prestup argentínskeho reprezentanta bude už čoskoro potvrdený. Najreálnejšie momentálne vyzerá možnosť jeho polročného hosťovania v Južnej Amerike.

Valencia nechce predať Matu-a


Hoci sa v posledných týždňoch popísalo vo futbalových periodikách množstvo článkov v súvislosti s odchodom Matu-a z Valencie dnes prezident španielskeho klubu Manuel Llorente vyvrátil akékoľvek špekulácie vedúce k jeho predaju do iného tímu. A to napriek tomu, že klub je v nie príliš ružovej finančnej situácií. 

N’Zogbia blízko k prestupu do Aston Villy


Avizovaný odchod Charlesa N’Zogbiu z Wiganu dostáva reálne kontúry. Aston Villa, ktorá prejavila počas leta o francúzskeho záložníka najväčší záujem sa údajne dohodla s Wiganom na odstupnom vo výške 9,5 milióna libier. Prestup by sa mal spečatiť už v najbližších dňoch.

Wenger chce McCartyho


Vo Wengerovom hľadáčiku sa ocitlo meno ďalšieho talentu z Britských ostrovov. Tentokrát sa zameral francúzsky lodivod “Gunners” na 20 ročného záložníka Jamesa McCartyho z Wiganu, ktorý na seba upútal v minulej sezóne vynikajúcimi výkonmi. Wigan však zatiaľ nechce o McCartyho odchode ani počuť.