Main Content

Wenger prelomil mlčanie: Prehovoril o budúcnosti Alexisa s Ozilom!

streda, 29. november 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Arséne Wenger, Mesut Ozil, Alexis Sanchez
Arséne Wenger, Mesut Ozil, Alexis Sanchez | zdroj: TASR

Mesutovi Ozilovi a Alexisovi Sanchezovi končia na konci sezóny v Arsenale kontrakty. O ich najbližšej budúcnosti prehovoril kormidelník The Gunners Arsene Wenger.

Nemecký stredopoliar Mesut Ozil aj čilský útočník Alexis Sanchez majú na Emirates Stadium platné kontrakty len do konca prebiehajúcej sezóny. Vo veľkom sa špekuluje, že ich klub skúsi predať v zimnom prestupovom období, aby za nich získal aspoň symbolické odstupné.

Favoritmi v love ofenzívne hviezdy Kanonierov sú Manchester United, FC Barcelona, Manchester City či Paríž Saint-Germain. Francúzsky kouč Arsenalu Arsene Wenger dostal od novinárov otázku, či toto duo ostane v Londýne aj po januárovom prestupovom období. „Áno, samozrejme, niet o tom pochýb,“ priniesol jeho slová portál Goal.com.

„Nerozmýšľam nad ich budúcnosťou každý deň. Tak dlho, ako sú súčasťou nášho klubu, odovzdávajú to najlepšie, čo v nich je. Z toho čo viem, ak sa neudeje niečo neuveriteľné, ostanú s nami minimálne do konca ročníka,“ prilial viac svetla do problematiky uznávaný manažér.

„Na tlačových konferenciách na mňa útočíte so špekuláciami, ale tie pre mňa začnú, až keď skončí táto sezóna. To je niečo, na čom sme sa dohodli pred začiatkom ročníka,“ zakončil Arsene Wenger. Faktom je, že Ozil ani Sanchez nemajú v úmysle v červenej časti Londýna ostať dlhšie, ako je potrebné.