Main Content

Nečakaný zvrat v bitke o Alexisa Sancheza: Ozval sa Real Madrid!

utorok, 28. november 2017 09:50 | Autor: Jakub Vaverka

Alexis Sanchez
Alexis Sanchez | zdroj: TASR

Alexis Sanchez sa stane na konci sezóny voľným hráčom a prakticky každodenne sa objavujú nové informácie o tom, kam by mohol tento juhoamerický zakončovateľ zamieriť. Najnovšie sa hovorí o návrate do Španielska.

 „Alexis Sanchez má svoje srdce nastavené na odchod z Arsenalu Londýn, pričom Real Madrid podrobne monitoruje situáciu okolo tohto čilského reprezentanta,“ prišiel s prekvapivou informáciou katalánsky denník Mundo Deportivo.

Dvadsaťosemročný útočník by bol perfektnou posilou pre Los Blancos, ktorí opäť majú v pláne ovládnuť futbalovú Európu. Prehovoriť Alexisa je však komplikované,“ uvádza sa v oficiálnom znení článku.

Komplikovaný je Sanchezov príchod preto, že tento Čiľan v minulosti tri roky obliekal dres FC Barcelona a s katalánskym gigantom a fanúšikmi má stále dobrý vzťah. Ak by sa rozhodol odísť na Santiago Bernabeu, na Camp Nou by sa stal takpovediac verejným nepriateľom.

Okrem Alexisa Sancheza je vo veľkom s Realom Madrid spájaný aj argentínsky kapitán Interu Miláno Mauro Icardi. Objavujú sa však správy, že Alexis je prestupovým cieľom číslo jeden a v prípade Icardiho ide o akýsi plán B. Sanchez nemá v pláne ostať v Arsenale.