Main Content

Rozhnevaný agent Garetha Balea: Novinári v Španielsku píšu odpad

streda, 29. november 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale a odchod z Realu?
Gareth Bale a odchod z Realu? | zdroj: TASR

Waleský reprezentant Gareth Bale je v poslednom období kritizovaný za to, že býva často zranený. Svojho klienta sa v interview zastal agent Jonathan Barnett.

Gareth Bale bol počas pôsobenia v Reale Madrid zranený už 24-krát. Fanúšikovia ho kritizujú, tlak na jeho osobu silnie. Nečudo, že sa vo veľkom začalo špekulovať o tom, že by tento vlasatý Walesan mohol v dohľadnej dobe zmeniť dres.

Hráčov agent Jonathan Barnett prilial do celej situácie viac svetla. Jeho slová priniesol španielsky portál zameraný na špekulácie Fichajes: „Gareth chce hrať do konca života v Reale Madride. Miluje Madrid, mesto, život v ňom aj klub. Bolí ho, keď ho ľudia nepodporujú a zaobchádzajú s ním, ako s inými hráčmi, ktorí nemajú takú kvalitu.“

„Je to šialené, stáva sa to iba v Španielsku. Nechápem tomu. Fanúšikovia by mali pochopiť, aký je Bale dobrý futbalista,“ nahnevane prehlásil Barnett, ktorý je už unavený z neustálej kritiky, ktorá sa valí na jeho hviezdneho klienta.

„Myslím si, že tí, ktorí píšu príbehy o ňom by mali ísť späť do školy a naučiť sa, čo je žurnalistika a ako by mala vyzerať. Sú to vymyslené články a mňa len vytáčajú,“ narážal agent na množstvo správ, ktoré Balea spájajú s koncom v La Lige.

„Niektorí novinári v Španielsku píšu obyčajný odpad, základom ich práce nie je futbal a to je chyba. Nie sú zameraní na to, čo dosiahol. Fanúšikovia by ho mali doceniť,“ zakončil svoj prehovor jeden z najuznávanejších agentov vo Veľkej Británii.