Main Content

Lionel Messi vymenoval dva kluby, ktoré sú momentálne najlepšie na svete

nedeľa, 26. november 2017 11:28 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: © TASR

Argentínsky útočník Lionel Messi dáva pomerne málo rozhovorov, preto keď už absolvuje interview, je to ostro sledované. To platí aj o jeho poslednom stretnutí s predstaviteľmi denníka Marca. 

Lionel Messi získal pred pár dňami zlatú kopačku za najviac gólov v minulej sezóne spomedzi všetkých strelcov na európskom kontinente. Argentínčan exkluzívne prehovoril pre denník Marca, pričom poskytol viacero zaujímavých pohľadov na rozličné témy.

Barcelonský hráč s číslom desať okrem iného prezradil, kto je podľa neho momentálne vo futbale najlepší. „Manchester City a Paríž Saint-Germain sú momentálne jednými z úplne najsilnejších. Doteraz dokázali, že sú favoritmi, ale súťaže sú ešte dlhé a dokonca je ďaleko.“

Messi vie, že odpisovať nemôže ani barcelonského najväčšieho rivala – Real Madrid. „Nikdy neodpisujem Real Madrid, i keď momentálne nedosahujú výsledky, aké by ľudia očakávali. Nikdy o nich nepochybujem, pretože, rovnako ako každý rok, budú bojovať o všetky tituly.“

„Bayern je ďalší veľký tím, ktorý môže dosiahnuť niečo veľké, ale je pravdou, že najlepšie sú momentálne PSG a Manchester City,“ zakončil svoj prehovor o aktuálnych TOP kluboch päťnásobný najlepší futbalista na svete.