Main Content

Messi otvorene o vzťahu s Ronaldom: „Nemáme žiadny vzťah“

sobota, 25. november 2017 16:03 | Autor: Dávid Lech

Lionel Messi a Cristiano Ronaldo
Lionel Messi a Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Lionel Messi sa otvorene vyjadril k svojmu vzťahu s odvekým rivalom Cristianom Ronaldom.

Sú jednoznačne najlepšími hráčmi svojej doby. Dlhodobo zbierajú úspechy a futbalový svet bavia ohromujúcim talentom, tvrdou drinou i futbalovým umením. Lionel Messi Cristiano Ronaldo sú fenoménmi svojej doby. A dlhé roky medzi nimi panuje prirodzená rivalita, ktorá začala naberať na obrátkach predovšetkým po prestupe Portugalčana do Realu Madrid.

O vzájomnom vzťahu spomínaných konkurentov sa toho popísalo už mnoho. Čerstvý držiteľ Zlatej kopačky pre najlepšieho kanoniera európskych futbalových trávnikov Lionel Messi všetko upresnil na pravú mieru: „Neviem, či budeme priateľmi. Priateľstvo je niečo, čo sa buduje spoločným trávením času a spoznávaním sa navzájom,“ vysvetľuje pre mirror.co.uk.

A práve málo príležitostí na spoločné stretávanie je dôvodom neutrálneho vzťahu medzi futbalovými superhviezdami. „Nemáme žiadny vzťah, pretože sa vídame len na ceremóniách pri udeľovaní cien a to je jediný čas, kedy sa rozprávame. Aktuálne je ale všetko v poriadku, až kým si spolu opäť neskrížime cestu,“ hovorí o prirodzenej rivalite s portugalským sokom.

Aj tieto vyjadrenia 30-ročného Argentínčana jasne potvrdzujú, že vzťah medzi Ronaldom a Messim je profesionálny a nie je v ňom žiadny priestor pre vzájomnú nevraživosť či dokonca nenávisť.