Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.11.)

streda, 22. november 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Alexis Sanchez
Alexis Sanchez | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Asensio do Chelsea?

Anglický bulvárny denník Daily Express prišiel s informáciou, podľa ktorej by vraj mohol talentovaný španielsky zakončovateľ v letnom prestupovom období opustiť Real Madrid. Veľký záujem o jeho služby mal prejaviť majster Premier League, londýnska Chelsea.

Roberto do konca kariéry

Španielsky univerzál Sergi Roberto je dlhodobo spájaný s prestupom do anglickej Premier League, ale odchovanec FC Barcelona pre denník Marca prehlásil, že je v Katalánsku šťastný a na Camp Nou by veľmi rád strávil celú svoju kariéru.

Turan zrejme odíde

Denník Marca píše, že kritizovaný turecký reprezentant Arda Turan v zimnom prestupovom období pravdepodobne opustí FC Barcelona. Tréner Ernesto Valverde dáva šancu iným futbalistom, pričom Turan sa v Katalánsku trápi. Reálny je jeho návrat do rodnej vlasti.

West Bromwich hľadá trénera

Po tom, čo The Baggies prepustili kormidelníka Tonyho Pulisa, sú bez manažéra a hľadajú náhradu. Denník The Sun tvrdí, že na uvoľnené miesto by mohli prísť Ronald Koeman či Slaven Bilič, ktorí boli len nedávno vyhodení. Možnosťou je aj Sam Allardyce.

Barcelona chystá 20M

Mundo Deportivo píše, že FC Barcelona núka Arsenalu dvadsať miliónov eur za Mesuta Ozila, ktorému na konci prebiehajúceho ročníka skončí zmluva Ak sa Nemec nedohodne s Gunners na kontrakte, bude môcť odísť zadarmo.

Real ide po Alexisovi

Podobnú taktiku ako Barcelona zvolil aj Real Madrid. Biely Balet sa zameral na Alexisa Sancheza, ktorému taktiež na konci ročníka vyprší kontrakt. Los Blancos ponúkajú podľa Don Balón Arsenalu za jeho služby 30 miliónov eur.