Main Content

Legenda má jasno: Mauro Icardi je na ceste do Realu Madrid

streda, 22. november 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Mauro Icardi
Mauro Icardi | zdroj: TASR

Argentínsky útočník Mauro Icardi je v tejto sezóne kapitánom Interu Miláno, pričom vodcovské schopnosti potvrdzuje ako na ihrisku tak aj mimo neho. Preto prekvapuje tvrdenie, že by čoskoro klub mohol opustiť.

Mauro Icardi patrí v tomto momente medzi najlepších útočníkov na svete. V prebiehajúcom ročníku v drese Interu Miláno nastúpil na trinásť zápasov, v ktorých skóroval rovnaký počet gólov a na jeden presný zásah prihral.

Legenda Interu Miláno, Daniel Massaro, muž, ktorý má v klube dodnes veľké slovo, sa však nazdáva, že aktuálny kapitán čierno-modrých neostane na San Sire dlhú dobu. „Môžem vám povedať, že budúci rok bude Icardi v Reale Madrid na poste Karima Benzemu,“ prehlásil pre Premium Sport.

Massaro touto svojou vetou rozpútal vlnu diskusií, ktoré podporujú teórie o tom, že by Mauro Icardi mohol v dohľadnej dobe opustiť taliansku Serie A. Ak by sa tak skutočne stalo, prestupová čiastka by zrejme presiahla 100 miliónov eur.

Argentínsky kanonier má platný kontrakt do roku 2021, ale svetové veľkokluby okolo jeho osoby krúžia ako supy. Samotný Icardi špekulácie o svojho možnom odchode inam nekomentuje, ale z rozhovorov čo absolvoval badať, že je v Miláne šťastný.