Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.11.)

piatok, 17. november 2017 09:30 | Autor: Jakub Vaverka

José Mourinho
José Mourinho | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Manchester United sa nebojí

Vedenie Manchestru United sa podľa denníka The Guardian nebojí, že by portugalský kormidelník José Mourinho v letnom prestupovom období odišiel niekam inam. O kontroverzného kouča sa vo veľkom zaujíma vicemajster Ligue 1 PSG.

Rose do United?

Bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej je reálne, že v januárovom prestupovom okne anglický reprezentant Danny Rose opustí Tottenham Hotspur a zamieri do konkurenčného Manchestru United. O Rosea sa zaujímala aj Chelsea.

Odchod Luiza?

Daily Express píše, že brazílsky obranca David Luiz by mohol šokujúco opustiť Chelsea a zamieriť do Manchestru United. Brazílčan vraj nie je spokojný s prácou trénera Antonia Conteha, pričom na Old Trafford ho láka jeho ex-kouč José Mourinho.

West Ham bude platiť

West Ham bude musieť zaplatiť za Williama Carvalha zo Sportingu Lisabon 28 miliónov libier.  Denník Daily Express tvrdí, že ak majú The Hammers získať tohto perspektívneho Portugalčana, bude tak musieť urobiť už v januárovom prestupovom okne.

Bitka o Belottiho

Bulvárny denník Daily Express píše, že Real Madrid a Chelsea FC budú vo veľkej prestupovej bitke o talianskeho zakončovateľa Andrea Belottiho. Belotti je pravidelne spájaný s odchodom z Talianska, ale stále je hráčom FC Turín.

Manchesterská bitka o Griezzieho

Manchester United a Manchester City sú pripravení proti sebe bojovať o francúzskeho útočníka Antoinea Griezmanna z Atlética Madrid. Momentálne je nejasné, kam povedú kroky tejto hviezdy Los Rojiblancos. Získať ho totiž chcú podľa denníka Sport aj Barcelona a PSG.