Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.11.)

štvrtok, 16. november 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Olivier Giroud
Olivier Giroud | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Giroud do Bayernu?

Nemecký denník Bild prišiel s informáciou, podľa ktorej sa šampión Bundesligy Bayern Mníchov začal zaujímať o francúzskeho zakončovateľa Oliviera Girouda, ktorý stále oblieka dres Arsenalu. Giroud by sa vraj prestupu inam nebránil.

Ramos nekomentuje Ronalda

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos prehlásil, že nebude komentovať špekulácie o tom, že by chcel Cristiano Ronaldo opustiť Biely Balet. Ramos si myslí, že novinári by sa mali pýtať predovšetkým portugalského reprezentanta. CR7 je vraj naklonený koncu v Los Blancos.

Arsenal sa ide vzdať

Niektoré anglické denníky tvrdia, že londýnsky Arsenal už nebude bojovať o francúzskeho záložníka Thomasa Lemara z AS Monako. Daily Mirror píše, že Gunners priznali prehru v prestupovom boji, a že sa začínajú sústreďovať a iné alternatívy.

Chelsea predá Williana

Portál Le 10 Sport píše, že londýnska Chelsea je ochotná v zimnom prestupovom období predať brazílskeho obrancu Williana. Dôvodom je fakt, že The Blues chcú priviesť do ofenzívy novú posilu, pričom pre „Willa“ by vraj miesto neostalo.

Moura na lane CFC

Hráčom, ktorý by mal vytlačiť Brazílčana Williana zo zostavy Chelsea, je podľa Le 10 Sport jeho krajan Lucas Moura. Lucas je dlhodobo nespokojný v parížskom PSG, kde nedostáva dostatok príležitostí. Moura je často spájaný s odchodom do Premier League, pričom v januári 2018 by to konečne mohla byť realita.