Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.11.)

streda, 15. november 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Antoine Griezmann
Antoine Griezmann | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ronaldo chce opustiť Real Madrid

Televízny program El Chiringuito hlása, že najväčšia hviezda Realu Madrid Cristiano Ronaldo chce opustiť kráľovský veľkoklub. Rodák z ostrova Madeira vraj už nie je v španielskej metropole šťastný a rád by obliekol pred koncom kariéry iný dres.

Wenger trénerom reprezentácie?

Dlhoročný tréner londýnskeho Arsenalu Arsene Wenger v rozhovore priznal, že by mohol jedného dňa trénovať národný tím. Francúz je momentálne najdlhšie slúžiacim koučom v anglickej Premier League, pričom každoročne sa špekuluje o tom, že zmení pôsobisko.

Real Madrid chce Rosea

Bulvárny denník Daily Mail prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vraj úradujúci víťaz Ligy majstrov Real Madrid začal zaujímať o získanie krajného obrancu londýnskeho Tottenhamu Dannyho Rosea. Spurs prípadný predaj tohto anglického reprezentanta doposiaľ nekomentovali.

Goretzka je nerozhodný

Nemecký talent Leon Goretzka je ohľadom svojej budúcnosti nerozhodný. Ťahúň Schalke 04 Gelsenkirchen bol pôvodne spájaný s Barcelonou, následne denník Sport písal o tom, že by radšej odišiel do Premier League, ale aj tak nie je jasné, kde by hrával. O Goretzku sa totiž zaujímajú Liverpool a Arsenal.

Griezmann do Barcelony?

Médiá vo veľkom špekulujú o tom, že sa Manchestru United nepodarí získať Antoinea Griezmanna, pričom v boji o tohto ostrostrelca z Atlética Madrid by nemalo uspieť ani francúzske PSG. Jeden z najlepších hráčov na svete je totiž údajne dohodnutý s Barcelonou. Informácie priniesol portál 90min.com.

Marco Silva nebude viesť Everton

90min.com informuje, že anglický Watford sa rozhodol zablokovať odchod manažéra Marca Silvu, ktorého sa veľmi vehementne snaží získať liverpoolsky Everton. Karamelky sú od konca pôsobenia kormidelníka Ronalda Koemana bez práce.