Main Content

HORÚCA SPRÁVA: Martin Réway požiadal Montreal Canadiens o rozviazanie kontraktu!

sobota, 28. október 2017 12:35 | Autor: Dávid Lech

Martin Réway
Martin Réway | zdroj: © TASR

Martin Réway sa rozhodol nepokračovať vo svojej kariére v organizácii Montrealu Canadiens.

Viaceré zámorské zdroje včera priniesli šokujúcu informáciu o budúcnosti Martin Réwaya. Slovenský útočník sa rozhodol nepokračovať v organizácii Montrealu Canadiens a vedenie klubu požiadal o rozviazanie súčasného kontraktu.

Slovenský reprezentant vynechal kompletný vlaňajší ročník kvôli zdravotným problémom. V aktuálnej sezóne 2017/2018 sa vrátil na ľad, no v drese farmy „Habs“ z Lavale Rocket si na konto pripísal v piatich stretnutiach len dva body za asistencie.

Zatiaľ to nie je dobré, samozrejme, som vedel, že čo sa týka kondície, tak tam budú rezervy, ale čo má trápi sú veci ako kľučka, prihrávka alebo aj rýchle rozhodnutie či prihrať alebo vystreliť. Proste veci, ktoré má zdobili celý život a boli pre mňa samozrejmosťou, a pre ktoré má hokej bavil, sú teraz pre mňa ťažké, priznal slovenský talent v rozhovore pre pluska.sk a dodal: ,,To ovplyvňuje momentálne to, že si to príliš neužívam, čo má veľmi mrzí.

Réway naposledy neodcestoval so svojím tímom do Rochesteru a mal uvažovať o svojej ďalšej budúcnosti. Najnovšie reporty zo zámoria potvrdili informáciu, že mu vedenie klubu vyhovelo a rozviazalo s ním platnú nováčikovskú zmluvu do leta 2019.

Informáciu prvotne priniesla športová rozhlasová stanica 91,9 Sports, na ktorú sa následne odvolali viaceré stránky na čele s habseyesontheprize.com, tvasports.ca, danslescoulisses.com, swisshabs.ch a mnoho ďalších.