Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.10.)

sobota, 21. október 2017 10:15 | Autor: Jakub Vaverka

Mesut Ozil
Mesut Ozil | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Herrera do FC Barcelona?

Katalánsky gigant FC Barcelona pracuje na tom, aby získal španielskeho stredopoliara Andera Herreru, ktorý oblieka dres Manchestru United. Barca sa zaujímala o bývalého hráča Athleticu Bilbao už počas letného prestupového obdobia, ale Red Devils odmietli o jeho transfere do La Ligy čo i len rokovať.

Bellerín na lane Realu

Daily Express informuje, že španielsky reprezentant Hector Bellerín by sa prekvapivo mohol sťahovať do Realu Madrid. Barcelonský odchovanec nie je spokojný s v londýnskom Arsenale, pričom Biely Balet hľadá náhradu za nedostupného obrancu Daniho Carvajala.

Ozil nemá záujem o United

Bulvárny plátok The Sun informuje, že nemecký záložník Mesut Ozil je nahnevaný z toho, že ho britské médiá spájajú s Manchestrom United. Opora Arsenalu by vraj do kádra Červených Diablov neprestúpila.

Posily pre City?

Manchester City sa vraj bude snažiť v januárovom prestupovom období získať nových futbalistov do ofenzívnej formácie. Daily Mirror tvrdí, že aj napriek tomu, že Citizens majú momentálne jeden z najlepších útokov na svete, kouč Pep Guardiola by rád útok ešte väčšmi posilnil.

André Silva na lane AFC

Londýnsky Arsenal sa pomaly ale isto pripravuje na odchod čilského útočníka Alexisa Sancheza, pričom ak Gunners naozaj prídu o svojho hviezdneho zakončovateľa, na jeho miesto by mohol prísť portugalský reprezentant André SIlva z AC Miláno. S touto správou prišiel The Sun.

Posledná snaha FCB

Denník Daily Mail píše, že Barcelona sa v januárovom prestupovom období pokúsi posledný raz o získanie brazílskeho reprezentanta Philippeho Coutinha. Coutinho je naďalej hráčom Liverpoolu, pričom klub ho stále neplánuje predať.