Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.10.)

utorok, 17. október 2017 09:44 | Autor: Jakub Vaverka

Harry Kane
Harry Kane | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Arsenal chce predať Ozila

Vedenie londýnskeho Arsenalu si uvedomilo, že sa mu nepodarí predĺžiť kontrakt s nemeckým stredopoliarom Mesutom Ozilom, preto sa kluboví šéfovia rozhodli, že tohto hráča v januári predajú. Ak sa im to totiž v zime nepodarí, niekdajší stredopoliar Realu Madrid bude môcť odísť zadarmo. Informácie priniesol denník Daily Mirror.

Kane je najdrahší na svete

Šéf Tottenhamu Hotspur Daniel Levy si myslí, že anglický útočník Harry Kane je cennejší ako brazílsky kanonier Neymar, ktorý odišiel z Barcelony do PSG za 222 miliónov eur. Ak sa teda niekto bude zaujímať o Kanea, musí si podľa Daily Expresspripraviť zhruba 230 miliónov eur.

André Silva do Anglicka?

Arsenal podľa bulvárneho denníka The Sun pozorne sleduje situáciu okolo portugalského útočníka Andrého Silvu. Silva v prebiehajúcom ročníku hráva v talianskej Serii A, kde sa mu darí v AC Miláno, pričom dobré výkony podáva aj v portugalskej reprezentácie. Kanonierom by sa zišlo skvalitnenie útoku.

Conte nechce Batshuayia

Taliansky tréner londýnskej Chelsea Antonio Conte nie je spokojný s výkonmi belgického útočníka Michyho Batshuaiya a mladého kanoniera by vraj rád čoskoro predal. Denník The Telegraph tvrdí, že „Bats“ by mohol Stamford Bridge opustiť už v januárovom prestupovom období.

Alonso do Barcelony?

Daily Star informuje, že FC Barcelona sleduje počínanie si španielskeho obrancu Marcosa Alonsa, ktorý podáva výborné výkony v drese londýnskej Chelsea. Alonso by vraj mohol na Camp Nou nahradiť reprezentačného beka Jordiho Albu.

Mata odmietol peniaze

Španielsky záložník Juan Mata mohol odísť do čínskej najvyššej súťaže, kde mu nemenované celky ponúkali čistý plat vo výške 375 000 libier. Mata sa však rozhodol, že ostane v Premier League, kde je podľa The Sun šťastný v Manchestri United.

City chcú Weigla

Manchester City sa bude v januárovom prestupovom období pokúšať získať talentovaného nemeckého mladíka Juliana Weigla. Daily Mail informuje, že Weigl, i keď je v Borussii Dortmund šťastný, by pravdepodobne transferu do Premier League neodolal.