Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (15.10.)

nedeľa, 15. október 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

BARCELONA: Futbalisti FC Barcelona v novom ročníku neprehrali ani po stretnutí na ihrisku Atlética Madrid. Katalánci na štadióne Wanda Metropolitano remizovali 1:1.

BARCELONA: Kormidelník FC Barcelona Ernesto Valverde prehlásil, že išlo o príjemný futbalový večer pre všetkých zainteresovaných. (Marca)

BARCELONA: Brankár FC Marc-Andre Ter Stegen povedal, že je spokojný s bodom, no uvedomuje si, že jeho tím mohol dosiahnuť viac. (Marca)

BARCELONA: Útočník Luis Suarez si myslí, že Barca si zaslúžila vyhrať, ale Atlético má v bráne perfektnú Jana Oblaka. (Marca)

REAL MADRID: Real Madrid sa poriadne vytrápil v malom madridskom derby, keď vyhral gólom zo záveru stretnutia proti Getafe tesne 2:1.

REAL MADRID: O víťazný presný zásah sa postaral Cristiano Ronaldo, pre ktorého išlo vôbec o prvý gól v novej sezóne Primera División. (Marca)

REAL MADRID: Kouč Realu Madrid Zinedine Zidane prehlásil, že pre jeho tím bolo extrémne dôležité získať tri body do tabuľky La Ligy. (Marca)

REAL MADRID: Obranca Realu Madrid Marcelo si myslí ,že CR7 je rozhodujúcim hráčom vždy, keď je to potreba. (Marca)

REAL MADRID: Hviezdny Eden Hazard z Chelsea si myslí, že Zlatú loptu si zaslúži vyhrať Cristiano Ronaldo. (Marca)

REAL MADRID: Memphis Depay z Lyonu prehlásil, že jeho cieľom je jedného dňa hrať za Real Madrid. (Marca)