Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.10.)

nedeľa, 15. október 2017 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Christian Pulisic
Christian Pulisic | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

V hre Wengerov odchod?

Londýnsky Arsenal opäť potvrdil, že v tejto sezóne zrejme na reálny boj o majstrovský titul v Premier League nemal. Kanonieri mali dobre rozbehnutý zápas na ihrisku Watfordu, ale The Hornets proti favoritovi stretnutia zapli a zvíťazili 2:1. Opäť sa začalo špekulovať, že by francúzsky kouč Arsene Wenger mohol londýnsky celok opustiť. Nakoľko je to však reálne, je momentálne neurčité.

Real Madrid bude čakať na Pulišiča

Nemecký plátok Sport Bild prišiel s informáciou, podľa ktorej je vraj Real Madrid ochotný angažovať talentovaného Christiana Pulišiča z Borussie Dortmund. Americký reprezentant by sa podľa dostupných správ transferu na Santiago Bernabeu nebránil.

Musonda v januári odíde

Belgický reprezentant Charly Musonda sa chcel v tejto sezóne naplno udomácniť v prvom tíme Chelsea, ale nedokáže sa presadiť do základnej zostavy The Blues, preto hľadá možnosti. Evening Standard píše, že Musonda odíde na polročné hosťovanie do konca sezóny.

Messi zvažuje prestup do Anglicka

The Sun informuje, že argentínsky útočník Lionel Messi seriózne premýšľa nad tým, že v letnom prestupovom období skončil v FC Barcelona a prestúpil do Premier League, kde sa o jeho služby vo veľkom zaujíma Manchester City.

Moyes chce byť koučom Škótska

Škótsko nezvládlo záver kvalifikácie o MS 2018, pričom si opäť nezahrá na vytúženom šampionáte. Na trénerskom poste by mal podľa televízie Sky Sports skončiť skúsený Gordon Strachan, ktorého by vraj mohol nahradiť niekdajší kormidelník Manchestru United David Moyes.

Mata nechce ísť do Číny

Anglický denník Daily Mirror píše, že španielsky stredopoliar Juan Mata má niekoľko ponúk z čínskej najvyššej súťaži CSL, ale skúsený záložník nemá v úmysle opustiť anglickú Premier League, kde sa mu darí v drese Manchestru United.

Ronaldov prvý gól v sezóne

Real Madrid sa včera dlho-dlho trápil na ihrisku mestského rivala Getafe, ale nakoniec bral všetky tri body po výhre 2:1. O tento triumf sa presnými zásahmi pričinili Karim Benzema a Cristiano Ronaldo, pričom pre portugalského reprezentanta išlo vôbec o prvý presný zásah v prebiehajúcom ročníku Primera División.