Main Content

Paraguaj poslal na hráčov Venezuely prostitútky, ktoré ich mali zviesť!

štvrtok, 12. október 2017 14:18 | Autor: Martin Gregor

Tréner Venezuely Rafael Dudamel
Tréner Venezuely Rafael Dudamel | zdroj: Twitter

Jedným z najprekvapujúcejších výsledkov posledného kola juhoamerickej kvalifikácie o postup na MS 2018 v Rusku bolo víťazstvo Venezuely nad Paraguajom.

Venezuela pritom na pôde Paraguaja hrala len o česť, keďže s 9 bodmi na konte bola v 10-člennej tabuľke suverénne posledná.

Paraguaj mal naopak veľkú motiváciu zvíťaziť. Len trojbodový zisk dával tejto krajine šancu udržať sa v hre o svetový šampionát. Ako sa neskôr ukázalo, zisk 27 bodov by Paraguaju stačil minimálne na baráž.

Po nečakanom víťazstve Venezuely prezradil tréner hostí Rafael Dudamel, že domáci robili už pred zápasom všetko pre to, aby tento zápas vyhrali a pokúšal sa k tomu využiť aj prostitútky.

,,Včera (v pondelok pred zápasom pozn.red,) prebehlo v hoteli niekoľko návštev. Ale futbalisti sa udržali. Nie sme prekvapení týmito ženskými návštevami, neviem kto ich poslal... sú to staré stratégie,” prezradil Dudamel na tlačovej konferencii.

Zároveň dodal, že je na svojich hráčov veľmi pyšný, že odolali pokušeniu krásnych paraguajských žien a plne sa sústredili na zápas. Ten priniesol tímu veľké víťazstvo, ktoré by malo byť odrazovým mostíkom pre Venezuelu do ďalšej kvalifikácie.

Dudamel verí, že Venezuela s novou generáciou talentov bude v boji o MS 2022 v Katare oveľa úspešnejšia.