Main Content

Splňte si sen: Objednajte si basketbalový koš SPALDING!

utorok, 19. júl 2011 15:42 | Autor: Sport7 sk

Splňte si sen: Objednajte si basketbalový koš SPALDING!
Splňte si sen: Objednajte si basketbalový koš SPALDING! | zdroj: inzertný článok internetového obchodu shop.ballers.sk

INZERTNÝ ČLÁNOK - Spoločnosť Spalding je bez pochýb najznámejší výrobca basketbalových košov na svete. Koše SPALDING sú používané v NBA, WNBA, D LEAGUE či v NCAA. Rovnako tak na Olympiáde, Majstrovstvách sveta, Majstrovstvách Európy, či v Eurolige a vo viacerých európskych súťažiach.

/ INZERTNÝ ČLÁNOK /

Za toto „monopolné” postavenie vo svete basketbalu vďačí tradícií kvalitných produktov, ktoré siahajú do dávnej minulosti. V prípade, že hľadáte kvalitný kôš do telocvične, či na vašu záhradu, bolo by chybou, keby ste neuprednostnili koše či obruče SPALDING, ktorým dôverujú v najslávnejších ligách na svete.

V tomto článku vám predstavujeme basketbalové koše SPALDING, ktoré si môžete od dnešného dňa objednať v internetovom obchode BALLERS (shop.ballers.sk). Splňte si svoj sen a kúpte si do vašej záhrady, či pred garáž kvalitný kôš, ktorý vám vydrží roky! Ponuku sme rozšírili aj o kvalitné basketbalové dosky na vašu strechu či stenu a tiež montážne zariadenia na ich upevnenie.

Spalding the Beast Portable Basketball Hoop


Spalding the Beast Portable Basketball hoop môžeme bez váhania označiť za najkvalitnejší basketbalový outdoorovy kôš súčasnosti. “The Beast” je skonštruovaný tak, aby spĺňal všetky kritéria basketbalových košov umiestnených v športových arénach, hoci je určený pre vonkajšie použitie, do vašej záhrady, či na príjazdovú cestu. Doska je vyrobená z kvalitného plexiskla. Výšku umiestnenia odpruženej obruče si môžete nastaviť pre deti (2,28 metra) až po štandardnú súťažovú výšku 3,05 metra. Dokonalú stabilitu koša zabezpečuje podložka s objemom 200 litrov, ktorú môžete naplniť vodu, alebo pieskom.

Dôležité informácie:
- výška obruče nastaviteľná od 2,28 metra do 3,05 metra
- 150 centimetrov široká doska z vyrobená plexiskla
-sieťka vhodná do každého počasia
- Približne 200 litrový podstavec, zabezpečujúci dokonalú stabilitu, môžete naplniť vodou, alebo pieskom
- postavený kôš je vďaka novej technológií veľmi ľahko premiestniteľný
- manuál na postavenie koša priložený v balení
- kôš je vodovzdorný a nehrdzavejúci

KLIKNITE SEM PRE KOMPLETNÚ PONUKU KOŠOV, DOSIEK A OBRÚČ

Spalding NBA Gold Exacta High Lift in Groundje špičkový basketbalový kôš určený na umiestnene do zeme. Montážna súprava ako pomôcka pre umiestnenie koša do zeme je priložená v balení. Basketbalová doska je vyrobená z priesvitného plexiskla. Súčasťou koša je profesionálna odpružená basketbalová obruč v štandardných rozmeroch. Kôš je vodovzdorný a nehrdzavejúci. Balenie váži približne 65 kilogramov. 
 
Spalding NBA Platinum Helix Lift portable má 137 centimetrov širokú dosku vyrobenú z priesvitného plexiskla, ktorá je okolo obvodu spevnená alumíniovou konštrukciou.  Výška odpruženej špičkovej obruče Arena Slam Jam Rim sa dá nastaviť od 228 centimetrov (pre deti) až po 305cm (súťažná výška). Kôš je vodovzdorný a nehrdzavejúci. Stabilitu koša zabezpečuje podložka s približným objemom 150 litrov, ktorú môžete vyplniť vodou, alebo pieskom. Približná váha celej konštrukcie je 56 kilogramov.

Spalding NBA Gold Exta High má 122 centimetrov širokú dosku vyrobenú z priesvitného plexiskla, ktorá je okolo obvodu spevnená oceľovou konštrukciou.  Výška odpruženej obruče Pro Slam sa dá nastaviť od 228 centimetrov (pre deti) až po 305cm (súťažná výška). Kôš je vodovzdorný a nehrdzavejúci. Stabilitu koša zabezpečuje podložka s približným objemom 128 litrov, ktorú môžete vyplniť vodou, alebo pieskom. Približná váha celej konštrukcie je 50 kilogramov.

Spalding NBA Logoman Portable má 112 centimetrov širokú dosku  vyrobenú z ekologického kompozitného odolného materiálu. Kôš je vodovzdorný a nehrdzavejúci. Odpružená obruč je vyrobená v štandardných rozmeroch so sieťkou určenou do každého počasia. Výška obruče sa dá nastaviť od 228 centimetrov (pre deti) až po 305cm (súťažná výška).  Stabilitu koša zabezpečuje podložka s približným objemom 106 litrov, ktorú možno vyplniť vodou, alebo pieskom. Približná váha celej konštrukcie je 28 kilogramov.

Spalding NBA Higlight Portable má 112 centimetrov širokú dosku vyrobenú z ekologického kompozitného odolného materiálu. Kôš je vodovzdorný a nehrdzavejúci. Odpružená obruč je vyrobená v štandardných rozmeroch so sieťkou určenou do každého počasia. Výška obruče sa dá nastaviť od 228 centimetrov (pre deti) až po 305cm (súťažná výška). Stabilitu koša zabezpečuje podložka s približným objemom 106 litrov, ktorú možno vyplniť vodou, alebo pieskom. Približná váha celej konštrukcie je 27 kilogramov.

Spalding NBA Logo Composite má 112 centimetrov širokú dosku vyrobenú z ekologického kompozitného odolného materiálu. Odpružená obruč je vyrobená v štandardných rozmeroch. Výška obruče sa dá nastaviť od 228 centimetrov (pre deti) až po 305cm (súťažná výška). Kôš je vodovzdorný a nehrdzavejúci. Stabilitu koša zabezpečuje podložka, ktorá sa dá naplniť vodou, alebo pieskom. 

Spalding NBA All Star Logo Compositemá 112 centimetrov širokú dosku vyrobenú z kompozitného odolného materiálu. Odpružená obruč je vyrobená v štandardných rozmeroch. Výška obruče sa dá nastaviť od 228 centimetrov (pre deti) až po 305cm (súťažná výška). Kôš je vodovzdorný a nehrdzavejúci. Stabilitu koša zabezpečuje podložka, ktorá sa dá naplniť vodou, alebo pieskom. 

Spalding NBA Junior Series (PRE DETI NAD 8 ROKOV) má 81 centimetrov širokú dosku vyrobenú z kompozitného odolného materiálu. Kôš je vodovzdorný a nehrdzavejúci. Obruč je vhodná je na lopty vo veľkostiach 3 a 5 (kôš nie je vhodný pre dospelých a lopty vo veľkosti 7). Konštrukcia koša váži približne 13 kilogramov.

Spalding Shoot Case for Kids (VÝHRADNE PRE DETI) má 61 centimetrov širokú dosku. Výška obruče sa dá nastaviť od 81 cm do 132 centimetrov. Kôš je použiteľný v domácnosti, alebo na záhrade. Vhodný na malé lopty vo veľkostiach  3 (nie je určený pre štandardné basketbalové lopty). Obvod obruče 25 centimetrov.

Spalding NBA Acryl Board je špičková basketbalová doska vyrobená z priesvitného plexiskla so šírkou 112 centimetrov. Súčasťou dosky je kvalitná odpružená basketbalová obruč PRO SLAM BREAKWAY. Sieťka je vhodná do každého počasia. Produkt je možné umiestniť na tyč, stenu, alebo strechu (v prípade otázok umiestnenia nás kontaktujte emailom na shop@ballers.sk).

Spalding NBA Highlight Silver Boardje basketbalová doska vyrobená z kompozitného materiálu so šírkou 112 centimetrov. Súčasťou dosky je štandardná basketbalová obruč SPALDING s vodovzdornou sieťkou.

Spalding Board Combo Fan
je basketbalová doska z kompozitného materiálu so šírkou 112 centimetrov. Súčasťou dosky je štandardná basketbalová obruč SPALDING s vodovzdornou sieťkou.

Spalding 180 Flex Goal net NBA Breakway Professional Rim je špičková basketbalová obruč, ktorá sa ako prvá na trhu neohýba pri vešaní len z prednej strany, ale aj z bočných strán, teda v rozsahu 180 stupňov (viď. názorný obrázok).

Spalding NBA Pro Image Rim
je špičková odpružená basketbalová obruč vhodná na profesionálne použitie.

Spalding NBA Slam Jam Breakway Rimje kvalitná odpružená basketbalová obruč vhodná na váš kôš do záhrady, či na streetball.

Spalding Mounting Kid je nástroj na uchytenie basketbalovej dosky na vašu strechu, tyč, alebo stenu. Vhodné na väčšinu basketbalových dosiek až do šírky 122 centimetrov.