Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.10.)

štvrtok, 5. október 2017 09:36 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard
Eden Hazard | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea pracuje na novom kontrakte

Ako sme vás informovali v uplynulých dňoch, londýnska Chelsea pracuje na novom lukratívnom kontrakte pre belgického reprezentanta Edena Hazarda. Najlepší hráč Premier League z roku 2015 by mal podľa novej dohody zarábať 300 000 tisíc libier týždenne, čo by z neho robilo najlepšie zarábajúceho futbalistu na Stamford Bridge.

Heynckes trénerom Bayernu Mníchov

Bayern Mníchov, ktorý po prepustení Carla Ancelottiho nemal hlavného trénera, sa rozhodol, že do konca sezóny bude klub viesť skúsený nemecký lodivod Jupp Heynckes. Heynckes je spojený s nedávnou zlatou érou bavorského veľkoklubu, počas ktorej Bavori dokráčali na európsky aj nemecký futbalov trón. Informácie priniesol denník Bild.

Ghoulam do Manchestru City?

Manchester City sa podľa talianskeho portálu Tuttomercato bude v januárovom prestupovom období snažiť získať ceneného Faouziho Ghoulama z kádru lídra Serie A SSC Neapol. Dôvodom je fakt, že sa Sky Blues zranil obranca Benjamin Mendy, ktorý by mal byť mimo súťažný futbal až niekoľko mesiacov.

Návrat Van Persieho?

Zdroj menom ASKAM píše, že holandský útočník Robin Van Persie, ktorý sa preslávil hlavne v Arsenale a v Manchestri United, by sa mal vrátiť do rodného Holandska, kde sa o jeho služby zaujíma Feyenoord Rotterdam. RVP je momentálne hráčom tureckého Fenerbahce Istanbul.

AC Miláno chce Vidala

Taliansky veľkoklub AC Miláno sa bude podľa Calciomercato v januárovom transferovom okne snažiť získať španielskeho univerzála Aleixa Vidala, ktorý dokáže hrávať v defenzíve aj v ofenzíve. Milánčania veria, že Vidala, ktorý v drese FC Barcelona nedostáva dostatok príležitostí, presvedčia, aby prestúpil do talianskej Serie A.

Kde skončí Barkley?

Denník Daily Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej sa v zimnom prestupovom termíne pokúsia získať záložníka liverpoolskeho Evertonu Rossa Barkleyho hneď dva londýnske tímy. Konkrétne by malo ísť o londýnsku Chelsea a o Tottenham Hotspur.