Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.9.)

piatok, 29. september 2017 08:38 | Autor: Jakub Vaverka

Jamie Vardy
Jamie Vardy | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Tréner Chelsea Antonio Conte a útočník Atlética Madrid Diego Costa sa počas vzájomného zápasu v Lige majstrov stretli v tuneli a podali si ruky. (Daily Mirror)

CHELSEA: Španielsky útočník Alvaro Morata si vo veľkom pochvaľuje spoluprácu s Edenom Hazardom. (Daily Express)

CHELSEA: Eden Hazard si myslí, že triumf v Lige majstrov proti Atléticu Madrid je najväčším víťazstvom Chelsea v Európe od jeho príchodu do klubu. (London Evening Standard)

TOTTENHAM: Anglicko nominuje Dele Alliho na záver kvalifikácie o MS 2018, i keď si to vedenie Tottenhamu Hotspur nepraje. (Daily Mirror)

TOTTENHAM: Legendárny útočník Wayne Rooney zastáva názor, že Harry Kane môže byť vedúcou osobnosťou anglického národného tímu. (Daily Mirror)

TOTTENHAM: Podľa Huga Llorisa je Harry Kane londýnskou verziou Lionela Messiho či Cristiana Ronalda. (Daily Telegraph)

LIVERPOOL: Hráč Liverpoolu U19 Bobby Adekanye bol vraj rasisticky urážaný počas zápasu UEFA Youth League proti Spartaku Moskva. (The Guardian)

EVERTON: Koučovi Evertonu Ronaldovi Koemanovi sa nepáči, že nedoliečený James McCarthy bol nominovaný do reprezentácie Írska.  (The Guardian)

WATFORD: Obranca Watfordu Brice Dja Djedje sa chce vrátiť do francúzskeho Marseille. (Daily Mail)

LEICESTER: Útočník LCFC Jamie Vardy urguje, aby Anglicko porazilo Slovinsko v najbližšom zápase kvalifikácie o MS 2018. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: Manchestru United môže cez víkend chýbať proti Crystal Palace pre rôzne problémy až sedem futbalistov. (Manchester Evening News)