Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.9.)

piatok, 29. september 2017 08:35 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Carlo Ancelotti skončil v Bayerne Mníchov

Včerajší deň znamenal koniec talianskeho trénera Carla Ancelottiho v Bayerne Mníchov. Jeden z najlepších kormidelníkov na svete opustil Bavorsko po prehre 0:3 s PSG. Uli Hoeness prehlásil, že Ancelotti mal proti sebe päť zvučných mien v kabíne, čo mu znemožňovalo progresívnu prácu. Dočasným koučom FCB sa stal francúzsky vyslúžilec Willy Sagnol. Kam budú putovať ďalšie Ancelottiho kroky, je momentálne nejasné.

Asensio do 2023

Vedenie Realu Madrid pokračuje v predlžovaní kontraktov so svojimi futbalistami. Zatiaľ posledným hráčom, ktorý sa rozhodol spojiť svoju budúcnosť s týmto kráľovským veľkoklubom je španielsky zakončovateľ Marco Asensio. Talentovaný mladík s vynikajúcou technikou a obrovským talentom sa s Los Blancos dohodol na spolupráci do roku 2023.

Ronaldo sa nedohodol

Na rozdiel od Ramosa, Benzemu, Asensia či Varaneho, Cristiano Ronaldo sa s predstaviteľmi Realu Madrid stále nedohodol na novej zmluve. CR7 chce vraj zarábať aspoň toľko, ako jeho konkurenti Lionel Messi či Neymar, no Biely Balet nie je ochotný Portugalčanovi takú čiastku vyplácať. Denník Marca pripomína, že rodákovi z ostrova Madeira končí kontrakt v Madride v roku 2021.

Kde skončí Ozil?

Budúcnosť Mesuta Ozila v londýnskom Arsenale je momentálne viac ako neistá. Nemecký stredopoliar sa odmieta dohodnúť s Kanoniermi na novej zmluve, čo vedie k špekuláciám o jeho odchode inam. Interes o bývalého hráča Realu Madrid majú Barcelona, Manchester United, Fenerbahce, niekoľko klubov v Nemecku a údajne aj spomínaný Biely Balet. Samotný hráč situáciu okolo svojej osoby príliš nekomentuje.

Chelsea pracuje na budúcnosti

Eden Hazard má v Londýne platný kontrakt do roku 2020. Belgický reprezentant však predvádza v prebiehajúcom ročníku perfektné výkony, preto sa klubové vedenie snaží, aby číslo 10 predĺžilo kontrakt s Modrými o ďalšie obdobie. Hazard by  mohol týždenne zarábať v metropole Veľkej Británie astronomických 300 000 libier týždenne. Stal by sa najlepšie plateným hráčom klubu a priblížil by sa k najlepšie plateným hráčom nielen na Britských ostrovoch, ale aj na svete celkovo.