Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.9.)

streda, 27. september 2017 08:52 | Autor: Jakub Vaverka

Antoine Griezmann
Antoine Griezmann | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Alexis Sanchez do PSG?

Denník El Mecurio píše, že čilský útočník Alexis Sanchez by mohol v zimnom prestupovom období odísť do Paríža. PSG sa ho pokúsi v januárovom transferovom okne vykúpiť z Arsenalu za čiastku na úrovni 10 miliónov eur. Ak Alexis neodíde v zime, v lete môže The Gunners opustiť úplne zadarmo.

Nová zmluva pre Hazarda

Denník Telegraph prišiel s informáciou, podľa ktorej by mal Eden Hazard podpísať s Chelsea nový kontrakt. Aktuálna zmluva Belgičana platí do roku 2020, no The Blues si chcú jeho služby zviazať na ešte dlhší čas. Eden by vraj po novom mohol zarábať 300 000 libier týždenne a byť najlepšie plateným hráčom anglického majstra.

Real Madrid o Dybalu

Plátok Mundo Deportivo informuje, že najväčším favoritom na získanie argentínskeho útočníka Paula Dybalu je momentálne španielsky veľkoklub Real Madrid. Dlho sa hovorilo, že by mohol La Joya odísť z Juventusu do Barcelony, no volanie hlavného mesta má byť momentálne silnejšie. K transferu dôjde najskôr v lete.

United opäť o Griezmanna

Americká televízia ESPN prišla s informáciou, podľa ktorej je Manchester United ochotný obnoviť svoj záujem o francúzskeho útočníka Antoinea Griezmanna z Atlética Madrid. Red Devils vraj španielskemu klubu ponúknu približne 100 miliónov eur.

Chelsea bude rokovať s Musondom

Britksý plátok Evening Standard prišiel s reportom, na základe ktorého vraj londýnska Chelsea plánuje rokovania ohľadom novej zmluvy pre talentovaného odchovanca Charlyho Musondu. Belgický reprezentant do 21 rokov sa ukazuje vo veľmi dobrom svetle a kouč Conte nechce prísť o jeho služby.

Nové zmluvy pre opory

Denník The Independent informoval, že Manchester United je veľmi blízko k podpisu nových kontraktov s belgickým reprezentantom Marouaneom Fellainim a anglickým talentovaným mladíkom Marcusom Rashfordom. Predĺženie spolupráce s oboma by malo byť oficiálne potvrdené už čoskoro.