Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (27.9.)

streda, 27. september 2017 08:41 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

SEVILLA: Futbalisti FC Sevilla si poradili v druhom kole skupinovej fázy Ligy majstrom so slovinským majstrom NK Maribor rozdielom triedy 3:0.

SEVILLA: Andalúzania tak majú po remíze v Liverpoole na svojom konte po dvoch kolách sympatické štyri body.

REAL MADRID: Real Madrid zvládol náročný šláger Ligy majstrov, keď vyhral v Dortmunde nad Borussiou 3:1.

REAL MADRID: Najväčšími hrdinami Bieleho Baletu boli strelci Gareth Bale a Cristiano Ronaldo, ktorí boli v poslednom období obeťami kritiky fanúšikov.

REAL MADRID: Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane prehlásil, že sa teší hlavne z gólu a prihrávky Garetha Balea, pretože posledné obdobie preňho nebolo jednoduché. (Marca)

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo po zápase prehlásil, že sa mu zdá, že v každom stretnutí musí dokazovať, kto v skutočnosti je. (Marca)

BARCELONA: Tréner FC Barcelona Ernesto Valverde prehlásil, že nevidí veľký zmysel v tom, keď tímy osobne bránia Lea Messiho. (Marca)

BARCELONA: Obranca Nelson Semedo tvrdí, že dnešné stretnutie proti Sportingu Lisabon je preňho viac ako zápas. (Marca)

ATLÉTICO: Tréner Atlética Madrid Diego SImeone prehlásil, že Jan Oblak a Thibaut Courtois z Chelsea sú najlepšími brankármi na svete. (Marca)

ATLÉTICO: Diego Costa bude od januára nosiť v Atléticu Madrid číslo osemnásť.