Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (24.9.)

nedeľa, 24. september 2017 11:00 | Autor: Jakub Vaverka

Dani Ceballos
Dani Ceballos | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

BARCELONA: Barcelona vraj v lete dostala mailové varovanie od Liverpoolu, aby prestala lákať Philippeho Coutinha. (Sunday Express)

BARCELONA: Futbalisti FC Barcelona vyhrali včera v Girone rozdielom triedy 3:0 a patrí im v lige prvé miesto s plným počtom bodov a skóre 20:2.

BARCELONA: Obranca Jordi Alba prehlásil, že kouč Ernesto Valverde tlačí Kataláncov k dokonalosti. (Marca)

REAL MADRID: Agent Dele Alliho sľúbil tomuto hráčovi Tottenhamu prestup do Realu Madrid alebo Manchestru United. (Sunday Mirror)

REAL MADRID: Real Madrid včera vydrel tri body v Alavése, keď vyhral 2:1. Dvoma gólmi sa prezentovala letná posila Dani Ceballos.

REAL MADRID: Tréner Bieleho Baletu Zinedine Zidane prehlásil, že Los Blancos budú mať aj lepšie dni, ako ten včerajší, no dôležité sú body. (Marca)

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo v tejto sezóne La Ligy odohral 180 minút a vyslal 15 striel, no stále nedokázal skórovať.

REAL MADRID: Isco prehlásil, že si pamätá všetky tituly, ktoré vyhral s Realom Madrid a verí, že ich získa ešte omnoho viac. (Marca)

ATLÉTICO: Atlético Madrid zvládlo aj druhý zápas na novom štadióne Wanda Metropolitano. Rojiblancos porazili FC Sevilla 2:0.