Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.9.)

nedeľa, 24. september 2017 10:57 | Autor: Jakub Vaverka

Paulo Dybala
Paulo Dybala | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Paulo Dybala do Manchestru United?

The Mirrorprišiel v závere týždňa so zaujímavou informáciou, podľa ktorej je vraj argentínsky útočník Paulo Dybala na lane Manchestru United. Red Devils sú vraj za zakončovateľa Starej Dámy ochotní zaplatiť 155 miliónov libier a urobiť z 23-ročného reprezentanta Albicelestes druhého najdrahšieho hráča futbalovej histórie.

Ozil chce prestúpiť do Manchestru United

Denník The Mirrorinformoval o veľmi zaujímavom rysujúcom sa prestupe. Nemecký stredopoliar Mesut Ozil vraj nechce predĺžiť svoj kontrakt v londýnskom Arsenale, pretože by vraj rád obnovil niekdajšiu spoluprácu s portugalským trénerom Josém Mourinhom, s ktorým mal tú česť v Reale Madrid. Transfer Ozila do Manchestru United by mohol byť reálny už v januári.

Olivier Giroud do Evertonu?

The Mirrorzverejnil report, na základe ktorého je vraj liverpoolsky Everton favoritom na získanie francúzskeho útočníka Oliviera Girouda. Giroud je na údajne na odchode z kádra Gunners, pretože nie je na Emirates Stadium už šťastný. Karamelky sú vraj za francúzskeho reprezentanta ochotné zaplatiť 40 miliónov libier.

Mertens na lane Arsenalu?

Portál Calciomercato tvrdí, že londýnsky Arsenal pripravuje 30 miliónov eur na kúpu belgického reprezentanta Driesa Mertensa z SSC Neapol. Vedenie Partenopei túto možnosť nekomentoval, ale je reálne, že taliansky celok nebude chcieť predať jedného zo svojich najkvalitnejších futbalistov.

Sadio Mané posilou Realu Madrid?

So šokujúcou informáciou prišiel v závere týždňa Diario Madridista , ktorý tvrdí, že Real Madrid začal boj o senegalského reprezentanta Sadia Maného. Oporu Liverpoolu dlhodobo sleduje aj FC Barcelona, avšak pripravovaná ponuka Los Blancos by vraj mala byť tak vysoká, že ju Liverpool nebude odkázať odmietnuť. Ani jedna zo zainteresovaných strán zatiaľ možný transfer Maného do Španielska nekomentovala.

Ramos podpíše novú zmluvu

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos je na štadióne Santiaga Bernabeua veľmi šťastný a čoskoro by mal podpísať nový kontrakt. Denník Marca píše, že rokovania Ramosa s Bielym Baletom by mali prebehnúť veľmi rýchlo a nový kontrakt by mal byť na svete už čoskoro. Sergio vraj spojí svoje sily s RM minimálne do roku 2021.