Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.9.)

sobota, 23. september 2017 10:40 | Autor: Jakub Vaverka

Andrea Belotti
Andrea Belotti | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Belotti za viac ako sto miliónov?

Portál CalcioMercato tvrdí, že taliansky útočník Andrea Belotti neopustí FC Turín za menej ako sto miliónov eur. Počas letného prestupového obdobia sa vo veľkom špekulovalo, že Belotti odíde niekam inam, ale Turínčania nechceli prísť o svoju najväčšiu ofenzívnu oporu.

Bitka o Lucasa

Brazílsky záložník Lucas možno čoskoro opustí Paríž Saint-Germain. O rýchlonohého nevyužívaného talentovaného hráča sa zaujímajú Inter Miláno, Manchester United a londýnsky Arsenal. CalcioMercato píše, že hráč by mohol Park Princov opustiť už v zimnom prestupovom období.

Kde skončí Fabinho?

Francúzsky plátko Le 10 Sport prišiel s reportom, podľa ktorého sa o obrancu AS Monako Fabinha eminentne zaujímajú Juventus Turín a Paríž Saint-Germain. Fabinho bol s odchodom z Monaka spájaný už v lete, ale Kniežatá ho odmietli predať. O jeho služby sa zaujímal aj Manchester United.

Odíde Kepa do Realu Madrid?

Real Madrid má obrovský záujem o talentovaného brankára Kepu Arrizabalagu z baskického Athleticu Bilbao. Don Balon píše, že rokovania medzi 22-ročným gólmanom a úradujúcim víťazom Ligy majstrov pokračujú dobrým smerom a v zimnom prestupovom období by mohlo prísť k prestupu.

Di Maria nie je sklamaný

Francúzsky denník L'Equipe uviedol, že Angel Di Maria nie je sklamaný z toho, že v letnom prestupovom období neprestúpil do FC Barcelona. El Fideo bol s Blaugranas spájaný dlhodobo, ale PSG ho odmietlo predať.

Goretzka do Premier League?

Manchester United a Arsenal Londýn budú v zimnom prestupovom období bojovať o talentovaného Leona Goretzku. Podľa denníka Bild by mohol Nemec zo Schalke 04 Gelsenkirchen odísť už začiatkom roka 2018.