Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.9.)

sobota, 23. september 2017 10:37 | Autor: Jakub Vaverka

Jamie Vardy
Jamie Vardy | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Arsenal si začína uvedomovať, že sa mu pravdepodobne nepodarí udržať Mesuta Ozila, s ktorým stále nepodpísal nový kontrakt. (Daily Star)

ARSENAL: Tréner Arsenalu Arsene Wenger hovorí, že súčasný futbalový trh je vo veľmi zlom stave. (Daily Telegraph)

LEICESTER: Anglický útočník Jamie Vardy sa dal dokopy po zdravotných problémoch a vracia sa späť do herného kolotoča. (Daily Star)

WATFORD: Tréner Watfordu Marco Silva potvrdil, že prehra 0:6 z minulého týždňa proti Manchestru City ho stále máta. (Daily Star)

CHELSEA: Kmeňový hráč Chelsea Tammy Abraham možno nebude reprezentovať Anglicko, ale Nigériu, ktorá ho dlhodobo lanári. (Daily Star)

CRYSTAL PALACE: Kouč CPFC Roy Hodgson verí, že útočník Christian Benteke bude čoskoro strieľať dôležité góly. (Daily Star)

MANCHESTER CITY: Kormidelník Manchestru City Pep Guardiola tvrdí, že útočník Sergio Aguero si svoje miesto v zostave Sky Blues plne zaslúži. (The Independent)

MANCHESTER UNITED: Kouč Manchestru United José Mourinho stále nevie, kedy presne bude k dispozícii záložník Paul Pogba. (The Independent)

MANCHESTER UNITED: José Mourinho tvrdí, že Luke Shaw je stále veľmi ďaleko od toho, aby sa dostal do prvého tímu Red Devils. (Daily Telegraph)

LIVERPOOL: Kouč Jurgen Klopp si je istý, že prínos Mohameda Salaha pre LFC je naozaj obrovský. (The Independent)