Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.9.)

streda, 20. september 2017 08:35 | Autor: Jakub Vaverka

Saul Niguez
Saul Niguez | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Barcelona loví v Atléticu Madrid

Vedenie FC Barcelona sa vraj podľa v zimnom prestupovom období pokúsi loviť v konkurenčnom Atléticu Madrid. Blaugranas si podľa El Transistor a Onda Cero robia zálusk na získanie španielskeho reprezentanta Saula Nigueza a francúzsku hviezdu Antoinea Griezmanna. To, že by Katalánci získali oboch, je momentálne nepravdepodobné.

Pellegrini do United?

Talentovaný stredopoliar Lorenzo Pellegrini sa ocitol pod drobnohľadom Manchestru United. Mladík, ktorý sa pomaly, ale isto dostáva do prvého tímu AS Rím mal upútať predstaviteľov Červených Diablov, ktorí by v zimnom prestupovom období radi posilnili svoj tím. Informácie priniesol denník Corriere dello Sport.

Gimenez podpíše nový kontrakt

Futbalový portál Calciomercato.com prišiel s informáciou, podľa ktorej talentovaný stredný obranca José Gimenez podpíše s Atléticom Madrid nový kontrakt. O uruguajského defenzívneho univerzála sa zaujímalo niekoľko veľkoklubov, hlavne taliansky celok Inter Miláno.

Emery je pod tlakom

Francúzsky denník L´Equipe tvrdí, že španielsky tréner Unai Emery dostal od vedenia Parížu Saint-Germain ultimátum, že musí s klubom postúpiť minimálne do semifinálovej fázy Ligy majstrov. Ak sa tak nestane, na konci ročníka dostane výpoveď.

Real už nepôjde po De Geovi

Podľa španielskeho denníka Marca sa Real Madrid definitívne vzdal nádeje na získanie španielskeho brankára Davida De Geu. Los Blancos sa snažili skúseného gólmana získať dlhodobo, no Red Devils dali jasne najavo, že svoju oporu preč nepustia.

Guardiola ide po Lewandowskom

Tréner Manchestru City Pep Guardiola zacítil šancu získať poľského útočníka Roberta Lewandowskeho z Bayernu Mníchov a podľa bulvárneho denníka The Sun urobí v zimnom prestupovom období všetko preto, aby svojho bývalého zverenca získal do opätovne do svojich služieb.