Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (17.9.)

nedeľa, 17. september 2017 10:38 | Autor: Jakub Vaverka

Ousmane Dembélé
Ousmane Dembélé | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

BARCELONA: Futbalisti FC Barcelona včera v napínavom zápase porazili madridské Getafe na jeho ihrisku 2:1 a udržali si prvé miesto v La Lige.

BARCELONA: Víťazný gól zápasu dal letný novic v drese Kataláncov Paulinho, pre ktorého išlo o prvý presný zásah u nového zamestnávateľa.

BARCELONA: Kataláncom sa v Madride zranil mladík Ousmane Dembélé, ktorý bude pre svalové problémy pauzovať tri až štyri týždne.

BARCELONA: Kormidelník Barcelony Ernesto Valverde sa potešil, že jeho tím dokázal zvíťaziť, aj keď prehrával 0:1 a krátko pred koncom bol stav zápasu nerozhodný. (Marca)

ATLÉTICO: Atlético Madrid včera počas veľkolepej šou plnej sprievodného programu otvoril novučičký štadión Wanda Metropolitano.

ATLÉTICO: Krst nového stánku vyšiel Rojiblancos na výbornú. Atlético po góle Griezmanna zdolalo Malagu 1:0.

ATLÉTICO: Útočník Antoine Griezmann po stretnutí s Malagou prehlásil, že Wanda Metropolitano je najlepší štadión, na ktorom vo svojej kariére hral.

REAL MADRID: Kouč Realu Madrid Zinedine Zidane verí, že dnes proti San Sebastiánu skóruje Gareth Bale, aby umlčal kritikov. (Marca)

REAL SOCIEDAD: Real Sociedad San Sebastián dnes hostí Real Madrid a baskický tím, ktorý v novej sezóne zatiaľ nestratil body, si brúsi zuby na cenný skalp.