Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.9.)

piatok, 15. september 2017 08:38 | Autor: Jakub Vaverka

Mauro Icardi
Mauro Icardi | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Real Madrid chystá nákupy

Španielsky denník Don Balon po určitom čase opäť prišiel s informáciami, podľa ktorých Biely Balet plánuje získať belgického reprezentanta Edena Hazarda z londýnskej Chelsea a kvalitného brankára Davida De Geu z Manchestru United. K obom nákupom by malo dôjsť počas roku 2018.

Wenger chce Cuadrada

Zdroj menom TMW píše, že kormidelník londýnskeho Arsenalu Arsene Wenger pozorne sleduje situáciu okolo kolumbijského reprezentanta Juana Cuadrada, ktorý údajne nie je šťastný v drese turínskeho Juventusu.

Alexis do Realu Madrid?

Denník Don Balon dnes pridáva aj špekuláciu ohľadom čilského útočníka Alexisa Sancheza. Skúsený zakončovateľ by vraj mohol v roku 2018 vymeniť Arsenal FC za španielskeho giganta Real Madrid. Záujem o jeho služby mal prejaviť samotný kormidelník Zinedine Zidane.

Icardimu navýšia klauzulu

Premium Sport tvrdí, že Inter Miláno plánuje dať do novej zmluvy Maura Icardiho výkupnú klauzulu vo výške 190 miliónov libier, ktorá by mala zamedziť jeho možnému odchodu do jedného z európskych TOP klubov. Inter si svoj ofenzívny klenot vysoko cení.

Bitka gigantov o Lopeza

Real Madrid je pripravený vyzvať FC Barcelona v prestupovom boji o talentovaného mladíka Maximea Lopeza z francúzskeho Marseille. Denník Sport píše, že Biely Balet sa o 19-ročného playmakera začal zaujímať len nedávno, no veľmi rád by ho priviedol do svojho kádra.