Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.9.)

štvrtok, 14. september 2017 08:59 | Autor: Jakub Vaverka

Wilshere vs Pekarík
Wilshere vs Pekarík | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CRYSTAL PALACE: Nový tréner Crystal Palace Roy Hodgson dostal od vedenia klubu prísľub, že v zime môže kúpiť hráčov za 40 miliónov libier. (Daily Star)

ARSENAL: Jack Wilshere by dnes mohol nastúpiť v drese Arsenalu po približne roku. Gunners nastúpia v Európskej lige proti Kolínu. (Daily Star)

ARSENAL: Mesut Ozil požaduje od vedenia Arsenalu 350 000 libier týždenne, to je dôvod, prečo stále nepredĺžil kontrakt. (Daily Mirror)

BIRMINGHAM: Skúsený tréner Harry Redknapp vraj čelí tlaku z vyhodenia z Birminghamu City. Interes o jeho služby má byť aj v Premier League. (Daily Mirror)

PREMIER LEAGUE: Útočník RB Lipsko Timo Werner je pod drobnohľadom viacerých tímov, no údajne by preferoval odchod do Anglicka. (Daily Mirror)

MANCHESTER UNITED: Jesse Lingard si myslí, že Romelu Lukaku sa môže stať najlepším hráčom Manchestru United v histórii. (Daily Express)

EVERTON: Liverpoolsky Everton vraj sleduje talentovaného mladíka zo Celticu Glasgow Anthonyho Ralstona. (The Sun)

TOTTENHAM: Agenti hviezdy Tottenhamu Hotspur Dele Alliho vraj pripravujú pre Angličana lukratívny prestup inam. (The Times)