Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.9.)

štvrtok, 14. september 2017 08:54 | Autor: Jakub Vaverka

Rooney a Hodgson
Rooney a Hodgson | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ozil chce 350K týždenne

Nemecký denník Sport Bild píše, že Arsenal sa s Mesutom Ozilom nedohodol na novom kontrakte, pretože skúsený stredopoliar požaduje približne 350 000 libier týždenne. Klubový manažment mu odmieta ponúknuť tak vysokú čiastku, preto sú rokovania momentálne na mŕtvom bode.

Hodgson dostane 40M

Bulvárny denník Daily Star prišiel s informáciou, podľa ktorej dostane nový tréner Crystal Palace Roy Hodgson v januárovom prestupovom okne na nové posily rovných 40 miliónov libier. Hodgson nahradil v utorok na pôde manažéra The Eagles holandského kormidelníka Franka De Boera.

Real Madrid sleduje útočníka City

Španielsky plátok OK Diario. píše, že Real Madrid sa eminentne zaujíma o talentovaného tínedžera z Manchestru City menom Brahim Diaz. Španielsky reprezentant do 21 rokov predvádza v mládežníckom tíme Citizens skvelé výkony, čo neušlo skautom Los Blancos.

De Vrij do Liverpoolu?

Portál Calciomercato.com píše, že Liverpool FC sa možno bude v januárovom prestupovom okne zaujímať o získanie Stefana De Vrija z rímskeho Lazia. De Vrij má platný kontrakt len do konca sezóny, preto ho Orli zrejme budú chcieť predať. Interes o jeho služby prejavila aj Borussia Dortmund.

Posun vpred u Costu

Podľa informácií denníka Marca nastal v rokovaniach ohľadom prestupu Diega Costu z Chelsea do Atlética Madrid výrazný pokrok a dohoda medzi oboma klubmi je na spadnutie. Rojiblancos by mali v januári poslať do Londýna približne 50 miliónov libier.