Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.9.)

sobota, 9. september 2017 14:30 | Autor: Jakub Vaverka

José Mourinho
José Mourinho | zdroj: TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Atlético chce uzavrieť Costov príchod

Atlético Madrid poslalo svoju delegáciu do Londýna, kde by mala rokovať s Chelsea o uzavretí prestupu Diega Costu, informuje britský denník Express. Rojiblancos by mali anglickému majstrovi za nechceného zakončovateľa poslať 35 miliónov eur.

Mourinho predĺži zmluvu

Anglický plátok Telegraph píše, že portugalský tréner José Mourinho predĺži svoj aktuálny kontrakt v Manchestri United. Red Devils sú spokojní so službami kontroverzného kouča, pričom námietky ohľadom spolupráce nemá ani The Special One.

West Ham zabojuje v januári

Bulvárny denník TheSun prišiel s informáciou, podľa ktorej sa londýnsky West Ham Untied stále nevzdal nádeje na získanie talentovaného Williama Carvalha zo Sportingu Lisabon. Kladivári sa kremenitého stredopoliara pokúsia získať v januári.

Lemar podpíše s Arsenalom

Podľa správ z the Daily Star podpíše talentovaný francúzsky stredopoliar Thomas Lemar v januárovom prestupovom období kontrakt s londýnskym Arsenalom. Opora AS Monako vraj bude v britskej metropole zarábať 250 000 libier týždenne.

Markovič ostane s The Reds

Prehliadaný zakončovateľ Lazar Markovič mal počas týchto dní odísť na ročné hosťovanie z Liverpoolu FC, no nakoniec ostane súčasťou tímu z Anfield Road. Plátok Liverpool Echo píše, že aj napriek zotrvaniu v meste The Beatles s ním kormidelník Jurgen Klopp príliš neráta.

Draxler chcel odísť do Barcelony

Španielske noviny Mundo Deportivo píšu, že nemecký stredopoliar Julian Draxler chcel v letnom prestupovom období odísť do FC Barcelona, no Katalánci o jeho služby nemali záujem. To je dôvod, prečo je Draxler stále hráčom Parížu Saint-Germain.