Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.9.)

sobota, 9. september 2017 14:27 | Autor: Jakub Vaverka

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

WEST HAM: West Ham United bude v januárovom prestupovom období bojovať o služby talentovaného Williama Carvalha zo Sportingu Lisabon. (The Sun)

LIVERPOOL: Tréner Liverpoolu Jurgen Klopp verí, že fanúšikovia The Reds odpustia Philippemu Coutinhovi, že chcel v lete odísť do FC Barcelona. (The Mirror)

MANCHESTER UNITED: Talentovaný Marcus Rashford dúfa, že jeho ofenzívne partnerstvo s Romeluom Lukakuom sa priblíži k legendárnemu duu Dwight Yorke – Andrew Cole. (The Mirror)

MANCHESTER CITY: Predtým, ako talentovaný Jadon Sancho odišiel z Man City do Borussie Dortmund, údajne sa verbálne dohodol so Citizens na novom kontrakte. (The Mirror)

CHELSEA/EVERTON: Tréner Chelsea Antonio Conte si rypol do Rossa Barkleyho z Evertonu, keď prehlásil, že jeho túžba hrať za The Blues nebola pravdivá. (The Mirror)

MANCHESTER CITY: Tréner Manchestru City Pep Guardiola tvrdí, že skúsený Sergio Aguero si bude musieť zvyknúť na rotácie v zostave. (The Mirror)

ARSENAL: Arsene Wenger verí, že londýnsky Arsenal môže v tejto sezóne Premier League získať majstrovský titul. (Daily Mail)

TOTTENHAM: Kormidelník Mauricio Pochettino je veľmi rád, že má v tíme kanoniera Fernanda Llorenteho, ktorý prišiel zo Swansea. (Daily Mail)

LEICESTER/CHELSEA: Tréner Leicestru Craig Shakespeare je sklamaný, že Danny Drinkwater prestúpil do Chelsea. (Daily Telegraph)