Main Content

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (12.7.)

utorok, 12. júl 2011 15:36 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (12.7.)
Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (12.7.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v Západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Novinky a špekulácie z Corgoň ligy“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Kuzma do Žiliny nepríde, Košice odmietli 150 tisíc eur

Záložník MFK Košice Kamil Kuzma napokon neposilní rady žlto-zelených napriek tomu, že oňho mali eminentný záujem. Vedeniu MFK “Šošoni“ za Kuzmu ponúkli  150 000 eur, no táto suma sa Košičanom málila (údajne požadovali o 50 000 viac). Až čas ukáže, či to bol v časoch, keď sú Košice výrazne zadlžené, z ich strany najrozumnejší ťah.

López do Košíc

Medzi tri východniarske žrde sa vracia španielsky brankár Fernando López Fernnadéz, ktorý počas svojho prvého pôsobenia zanechal v Čermeli výborný dojem a Košiciam dopomohol na konci sezóny 2009/2010 k záchrane. López by mal byť v dvojkou brankára Tofilovského.

Trnavská prehra o triedu

Spartak Trnava včera nastúpil na prípravný zápas proti českému Bohemiansu a pred štvrtkovým duelom proti KF Tirana sa nenaladil práve najlepšie. Zverenci trénera Pavla Hoftycha totiž prehrali 0-3 a z trávnika odchádzali s riadnou hanbou.

Kováč opäť v DAC


Pavol Kováč sa ocitol opäť v bráne Dunajskej Stredy. Rád by tak nadviazal na svoje posledné pôsobenie na Žitnom ostrove, kedy sa vypracoval na jedného z najlepších brankárov ligy.

Odvážny Depetris

David Depetris (na fotke) necelý týždeň pred začiatkom Corgoň Ligy vyhlásil, že si trúfa skórovať v každom zápase nového ročníka. Uvidíme, či si týmto vyhlásením sebavedomý Argentínčan len neuplietol bič sám na seba. Depetris skóroval v minulej sezóne II. ligy 31 gólov a podľa týchto vyjadrení by vo vyššej súťaži musel pridať ešte dva naviac.