Main Content

MFK Ružomberok zaplatí fanúšikom zájazd do Zlatých Moraviec

utorok, 12. júl 2011 15:00 | Autor: TASR

Vedenie futbalového klubu MFK Ružomberok pripravilo pre svojich verných fanúšikov možnosť vidieť "naživo" prvý zápas novej sezóny Corgoň ligy 2011/2012.

Ako informuje oficiálna klubová stránka tímu z Liptova www.mfkruzomberok.sk, na základe prejavenému predbežného záujmu, ktorý funkcionári MFK zmapovali pomocou známej sociálnej siete, sa generálny riaditeľ Milan Baraník a spol. rozhodli podporiť fanúšikov tak, že dopravu na tento corgoňligový zápas zabezpečia pre nich bezplatne. Cena lístka do sektoru hostí je podľa webovej stránky tri eurá, čo v podstate predstavuje celkovú cenu zájazdu. V Zlatých Moravciach sa vo veľmi dôležitom meraní síl predstaví vynovené mužstvo pod vedením hlavného trénera Ladislava Jurkemika.

"Odjazd na zápas bude z areálu štadióna MFK v sobotu 16. júla o 16.30 h. Autobus bude pristavený už o pätnásť minút skôr. Všetci fanúšikovia sú pozvaní na tento výjazd. Chlapci potrebujú vašu podporu od prvých kôl, preto veríme, že vaša účasť bude zodpovedajúca klubovej podpore," konštatujú autori správy na klubovom portáli MFK Ružomberok.

© WEBNOVINY