Main Content

Depetris pred CL: Trúfam si dať gól v každom zápase

utorok, 12. júl 2011 15:00 | Autor: TASR

S 31 gólmi suverénne najlepší kanonier druhej najvyššej futbalovej ligy 2010/11 David Depetris je v drese nováčika Corgoň ligy AS Trenčín pripravený zamestnávať súperových brankárov aj v elitnej slovenskej súťaži.

"Nemám konkrétnu gólovú métu, ktorú by som chcel pokoriť. Trúfam si dať aspoň jeden v každom zápase," skonštatoval na utorkovej tlačovke trenčianskeho klubu v Bratislave 22-ročný argentínsky zakončovateľ. "Nijaká zo súperových obrán mi nenaháňa strach. Prechod do vyššej súťaže bude viditeľný, liga je silnejšia, a preto očakávam náročné zápasy. Rešpektujem všetkých súperových hráčov a verím, že budú aj oni mňa a zvedieme férové súboje."

Obávaného strelca Depetrisa by potešil gól už v premiérovom corgoňligovom súboji v piatok 15. júla na ihrisku majstrovského Slovana Bratislava. "Bolo by pekné skórovať hneď v úvode, ale nie je to len o mne. Ak bude kvalitne pracovať celý tím, môžeme v Bratislave uhrať dobrý výsledok," predpokladá Agrentínčan s talianskym pasom, ktorý v piatok vybehne na trávnik aj proti Filipovi Šebovi, s 22 gólmi najlepšiemu strelcovi uplynulého ročníka Corgoň ligy.

"Osobne sa nepoznáme, ide však o veľmi dobrého strelca s čuchom na góly," pridal Depetris, o ktorého mal mať po skončení uplynulej sezóny záujem práve bratislavský Slovan. "Kluby možno áno, ale ja som s nikým o takejto možnosti nerokoval. Viem si však predstaviť, že by som nastupoval po boku Filipa Šeba. Veď obaja sme kanonieri, tak prečo nie," odpovedal s úsmevom na špekuláciu dobre naladený David Alberto Depetris.

© WEBNOVINY