Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (8.7.2011) + VIDEO

piatok, 8. júl 2011 17:28 | Autor: Martin Gregor

Prestupové klebety a špekulácie (8.7.2011) + VIDEO
Prestupové klebety a špekulácie (8.7.2011) + VIDEO | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Manchester City na “novom” štadióne

Táto správa síce nesúvisí priamo s prestupovými špekuláciami, no veríme, že viacerých z vás bude zaujímať. Manchester City mení od novej sezóny názov štadiónu. Po novom nebudú hrať “Citizens” domáce zápasy na City of Manchester Stadium, ale na Etihad Airways, čo je názov leteckej spoločnosti, s ktorou sa dohodli na desaťročnej spolupráci.

Stáva sa z Neapolu veľkoklub?


Miguel Angel Bristos pravdepodobne opustí Bolognu a presťahuje sa k Marekovi Hamšíkovi do Neapolu. Tretí tím minulej sezóny Serie A je údajne ochotný zaplatiť za uruguajského obrancu 10 miliónov eur. Zdá sa, že Neapol nechce byť v budúcej edícií Ligy majstrov len do počtu.

Manchester predĺžil so Smallingom


Talentovaný stopér Chris Smalling sa môže tešiť z nového päťročného kontraktu s Manchestrom United. Ferguson si tak v tíme udržal nádejného stopéra, ktorý by mal v budúcnosti nahradiť klubovú ikonku Ria Ferdinanda.

Stekelenburg do AS Rím?


O reprezentačného brankára Holandska Maartena Stekelenburga je po novom záujem aj v AS Rím. O budúcnosti brankára slávneho Ajaxu údajne práve rokujú predstavitelia týchto dvoch klubov.



Bayern sa posilnil o mladého Jenningsa


Dale Jennings, ktorý doposiaľ pôsobil len v nižších anglických súťažiach posilňuje mníchovsky veľkoklub Bayern, ktorý v ňom vidí veľký potenciál. 18-ročný Jennings je schopný hrať na horte útoku, ale aj na krídle.

O Mata sa bije Liverpool a Arsenal


Dva anglické veľkokluby FC Liverpool a Arsenal Londýn majú eminentný záujem o angažovanie španielskeho reprezentanta Matu-a, ktorý momentálne pôsobí vo Valencii. Ten však údajne nechce klub opustiť a podobného názoru je aj vedenie Valencie. O jeho prestupovom osude by sa malo rozhodnúť podľa jeho otca, ktorý je zároveň jeho agentom už v najbližších týždňoch.

Novým trénerom Bilbaa Bielsa


V Athleticu Bilbao nahradí Joaquina Caprossa na lavičke hlavného trénera známy argentínsky tréner Marcelo Bielsa, ktorý bol bývalým trénerom reprezentácie Argentíny a v minulej sezóne viedol reprezentáciu Chile na MS 2010.  Athlético Bilbao bude hrať počas novej sezóny v Európskej lige, kde ma smelé plány.