Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (7.7.2011) + VIDEO

štvrtok, 7. júl 2011 19:26 | Autor: Martin Gregor

Prestupové klebety a špekulácie (7.7.2011) + VIDEO
Prestupové klebety a špekulácie (7.7.2011) + VIDEO | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Brown definitívne opúšťa Manchester United

Potvrdené! Wes Brown bude od novej sezóny obliekať dres Sunderlandu. Čierne mačky tak uzavreli prvý z troch plánovaných prestupov z Old Traffordu. Podľa britských denníkov by ho mohli v už najbližších dňoch nasledovať Derron Gibson a John O’Shea, keďže Sunderland sa dohodol s United už dávnejšie na odstupnom 12 miliónov eur za túto trojicu hráčov. Brown podpísal so Sunderlandom zmluvu na štyri sezóny.

Inter sa definitívne posilňuje o Alvaréza


12 miliónov eur vyplatil dnes milánsky veľkoklub Inter za služby hráča argentínskeho Velezu Sarsfield Rickyho Alvaréza.  

Zapata blízko k prestupu do Villarealu

Cristian Zapata, o ktorého sa v posledných týždňoch intenzívne zaujímali v Bayerne a Liverpoole by mal podľa najnovších informácií posilniť španielsky Villareal. 24-ročný kolumbijský obranca momentálne reprezentuje svoju krajinu na  prestížnom turnaji Copa América.

Juventus stále nestratil nádej na Bastosa


Hoci v posledných dňoch záujem médií v súvislosti s prestupom Michaela Bastosa z Lyonu do Juventusu utíchol dnes potvrdilo vedenie turínskeho klubu, že stále bojuje o získanie brazílskeho reprezentanta.

Sanchéz aj v hľadáčiku Neapolu

Alexis Sánchez, ktorého meno sa spojovalo v posledných dňoch predovšetkým s Barcelonou, sa po novom stal horúcim kandidátom na prestup do “Hamšíkovho” Neapolu. Prestupový osud čílskeho ofenzívneho virtuóza by mal byť spečatený až po skončení Copa America, kde reprezentuje svoju krajinu. Doposiaľ najväčšiu čiastku za Sanchéza údajne ponúkla Udinese španielska Barcelona, ktorá bola ochotná zaplatiť za jeho služby 35 miliónov eur. 

Atlético chce udržať Aguera

Napriek tomu, že mladý argentínsky útočník Sergio Aguero túži po prestupe do kvalitnejšieho tímu športový riaditeľ Atlétika Madrid José Luis Caminero verí, že ho udrží v mužstve minimálne ďalšiu sezónu. Madridský tím naposledy odmietol ponuku Juventusu v hodnote 35 miliónov a podľa čerstvých správ vedenie požaduje minimálne o 10 miliónov viac, aby sa vôbec mohlo začať o uvoľnení Aguera baviť.