Main Content

Javorčík po ďalšom výprasku slovenskej ''osemnástky'' kriticky: Máme problém udržať hru v súperovom pásme

streda, 9. august 2017 00:05 | Autor: TASR

Javorčík po ďalšom výprasku slovenskej ''osemnástky'' kriticky: Máme problém udržať hru v súperovom pásme
Javorčík po ďalšom výprasku slovenskej ''osemnástky'' kriticky: Máme problém udržať hru v súperovom pásme | zdroj: © TASR

Bratislava/Břeclav 8. augusta (TASR) - Slovenskí hokejisti do 18 rokov prehrali aj svoj druhý zápas na Memoriáli Ivana Hlinku, keď v utorok podľahli výberu Ruska jednoznačne 3:9.

hlasy po zápase:

Norbert Javorčík, tréner SR: "Veľmi nás mrzí gól na konci prvej tretiny, lepšie by sa nám išlo do druhej za stavu 1:1. Máme zatiaľ veľké problémy udržať hru v súperovom pásme. To rozhoduje o výsledku. Hráči musia neustále dodržiavať systém, v tomto máme veľké výkyvy. Pod tlakom máme problémy. Máme celú sezónu nato, aby sme našli ideálnu zostavu smerom k MS. Chalani musia zajtra proti Kanade odohrať každé striedanie naplno."

Martin Bučko, obranca a strelec druhého gólu SR: "Výsledok je pre nás krutý. Deväť gólov je veľa. Neviem, čo presne zapríčinilo debakel. Musíme si rozobrať jednotlivé herné situácie. V obrannom pásme zle rozoberáme hráčov. Čelíme výborným súperom. Do svetového šampionátu nás čaká ešte veľa práce."