Main Content

Zahrá si skúsený obranca v kádri nemeckého nováčika?

streda, 2. august 2017 12:19 | Autor: Jakub Vaverka

Zahrá si skúsený obranca v kádri nemeckého nováčika?
Zahrá si skúsený obranca v kádri nemeckého nováčika? | zdroj: © TASR

Holger Badstuber patril medzi najperspektívnejších hráčov nemeckého futbalu. Prišli však zranenia, ktoré mu zahatali cestu kariérou. Toto leto mu skončila zmluva v Bayerne Mníchov a momentálne je bez klubu. Jeho situácia by sa však už čoskoro mohla zmeniť k lepšiemu.

Holger Badstuber, dnes už označovaný ako bývalý nemecký reprezentant je voľným hráčom, pričom o jeho služby má interes podľa nemeckých zdrojov viacero klubov. Favoritom na získanie tohto kremenitého stopéra, ktorý je konečne zdravotne fit, má byť Vfb Stuttgart. Niekdajší šampión Bundesligy sa po účinkovaní v nižšej súťaží vracia medzi elitu. 

K prípadnému získaniu Holgera Badstubera sa vyjadril Jan Schindelmeiser, ktorý je športovým riaditeľom Vfb. "Nemôžem nič povedať, v tomto smere nepadlo  konečné rozhodnutie," priniesli jeho slová príslušné agentúrne zdroje. "V hre je viacero hráčov," dodal.

Badstuber má iba 28 rokov a nebyť problémov so zdravím, zrejme by patril do základnej zostavy Bayernu Mníchov. V Allianz Arene pôsobil v rokoch 2009 až 2017, no počas ôsmich rokov nastúpil iba v 119 stretnutiach a raz skóroval. Koniec uplynulého ročníka strávil na hosťovaní v Schalke 04 Gelsenkirchen.