Main Content

Ohlasy na Rybárikovej postup do semifinále: Postup do finále nie je nereálny!

utorok, 11. júl 2017 21:30 | Autor: TASR

Ohlasy na Rybárikovej postup do semifinále: Postup do finále nie je nereálny!
Ohlasy na Rybárikovej postup do semifinále: Postup do finále nie je nereálny! | zdroj: © TASR

Wimbledon/Bratislava 11. júla (TASR) - Reakcie na postup slovenskej tenistky Magdalény Rybárikovej do semifinále dvojhry vo Wimbledone (zdroj TASR):

Tibor Macko, prezident Slovenského tenisového zväzu: "Mám obrovskú radosť. Magdu poznám od jej detstva a dosiahla výnimočný úspech. Hoci to bolo jej prvé grandslamové štvrťfinále v kariére, zvládla ho na jednotku. Zahrala fantasticky, výborne takticky. Bola maximálne koncentrovaná. Magda dozrela a som presvedčený, že sa od nej ešte dočkáme skvelých výsledkov. Ak zopakuje výkony z predchádzajúcich zápasov, bez šancí nie je ani v semifinále proti Muguruzovej."

Igor Moška, generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu: "Je to obrovský úspech slovenského tenisu i celého nášho športu, veď v ženskej dvojhre sa ešte nikomu nepodarilo postúpiť do wimbledonského semifinále. Verím, že Magda zabojuje o postup do finále, ktoré vo Wimbledone hrala pred 11 rokmi, vtedy ako juniorka. Veľmi jej to želám a budem jej držať palce. Semifinále proti Muguruzovej Blancovej bude otvorené."