Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (2.7.)

nedeľa, 2. júl 2017 10:04 | Autor: Jakub Vaverka

Správy dňa zo španielskej Primera División (2.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera División (2.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

MADRID: Prestupový cieľ Realu Madrid, útočník Kylian Mbappé, je vraj na lane Arsenalu, ktorý ponúka 125 miliónov libier.  (Sunday Mirror)

LAS PALMAS: Roque Mesa z UD Las Palmas by mal prestúpiť do waleského Swansea City za 11 miliónov libier. (Sunday Telegraph)

MADRID: Portugalský stopér Pepe skončil v Reale Madrid, no jeho prestup do francúzskeho PSG stále nebol skompletizovaný. (goal.com)

BARCELONA: Obranca Arsenalu Londýn Hector Bellerín chce prestúpiť do svojho materského klubu FC Barcelona. (Marca)

MADRID: Real Madrid nemá v úmysle predať záložníka Mattea Kovačiča, ktorého sleduje Manchester United či FC Barcelona. (Diario Madridista)

VILLARREAL: Útočník Villarrealu Cedric Bakambu je na lane Newcastleu United, ktorý chystá na jeho prestup nemalý balík peňazí. (Sunday Mirror)

BARCELONA: Výkupná klauzula brazílskeho útočníka FC Barcelona Neymara sa vyšplhala na 222 miliónov eur. (goal.com)

BARCELONA: Argentínska futbalová legenda Diego Maradona pre médiá sarkasticky povedal, že jeho pozvánka na svadbu Lionela Messiho sa zrejme musela stratiť. (goal.com)

MADRID: Atlético Madrid je odhodlané získať útočníka Diega Costu z Chelsea aj napriek tomu, že má zákaz registrácie nových hráčov do roku 2018. (goal.com)