Main Content

Manchester United blízko ďalšej výraznej posily

sobota, 17. jún 2017 18:41 | Autor: Timotej Gašper

Manchester United blízko ďalšej výraznej posily
Manchester United blízko ďalšej výraznej posily | zdroj: © TASR

Britský plátok Metro.uk informuje, že už Manchester United by už v najbližších dňoch mohol do svojich radov získať ďalšiu cennú letnú posilu.

Manchester United síce nezakončil sezónu v prvej štvorici Premier League, no vďaka triumfu v Európskej lige sa v budúcej sezóne zúčastní milionárskej Ligy majstrov. Pred náročnou sezónou chce teda Jose Mourinho kvalitne vystužiť káder. „Red Devils“ pred pár dňami získali nadaného švédskeho obrancu Victora Lindelofa, s ktorým bol klub z Old Trafford spájaný už dlho.

Druhá posila by mohla prísť celkom nečakane z Talianska. Denník Metro.uk píše, že United sú veľmi blízko zisku hviezdy Interu Miláno, Ivana Perišiča.

Chorvátsky krajný záložník prežil v milánskom Internazionale vydarenú sezónu, v ktorej dokázal dať 11 gólov a pridať aj 12 asistencií. Ivan je húževnatý a bojovný typ ofenzívneho krídla, čo je pre fyzickú náročnosť v Premier League ako stvorené. Mourinho hľadá do útoku nové tváre, pričom podľa Metro.uk padol pohľad práve na 28-ročného Chorváta.

Chorvátsky reprezentant je vraj prestupu do Premier League otvorený, no problémom je prestupová čiastka, ktorá vraj činí 52 miliónov libier, no United sú ochotní ponúknuť maximálne 40 miliónov libier. Vedenie „Red Devils“ však aj v minulosti potvrdilo, že peniaze nie sú žiaden problém, čo by mohlo túto situáciu vyriešiť veľmi rýchlo.