Main Content

Real Madrid ponúkne svoju hviezdu výmenou za Donnarummu!

sobota, 17. jún 2017 18:38 | Autor: Timotej Gašper

Real Madrid ponúkne svoju hviezdu výmenou za Donnarummu!
Real Madrid ponúkne svoju hviezdu výmenou za Donnarummu! | zdroj: © TASR

Talianske médiá píšu, že kroky mladého brankára povedú do Realu Madrid, pričom ponuka španielskeho klubu má okrem peňazí obsahovať aj hviezdu prvého tímu „Los Blancos“.

Kauza Gianluigi Donnarumma naberá na obrátkach. Stále len 18-ročný brankár napriek minulým vyjadreniam odmietol predĺženie zmluvy s AC Miláno a tak je takmer na 100% isté, že v najbližších týždňoch klub opustí.

Taliansky zázrak spomedzi troch tyčí sa okamžite stal terčom viacerých prestupových špekulácií, pričom záujem má Juventus, PSG či Manchester United. Najväčší interes však podľa talianskych médií prejavil Real Madrid.

Prestup Donnarummu z AC Miláno do Realu Madrid nabral za posledné dni celkom reálne kontúry najmä kvôli tomu, že samotný hráč sa viackrát vyjadril o obľube klubu zo Santiago Bernabeu a médiá tiež informujú, že Gianluigi mal odmietnuť ostatné ponuky práve kvôli snu hrať za Real Madrid.

Na druhej strane, Real je klub, ktorý vždy chce len tých najlepších hráčov, čo má platiť aj v prípade Donnarummu. Taliansky plátok Spormediaset.it píše, že „Merengues“ sú ochotní za teenagera okrem peňazí ponúknuť aj svoju aktuálnu brankársku jednotku, Keylora Navasa.

Nebolo by to po prvý krát, čo sa Real snaží získať nového brankára aj prostredníctvom Navasa. Kostaričan bol v minulosti len krôčik od odchodu do Manchestru United, pričom opačným smerom mal putovať David De Gea. Raiola s Donnarummom tak riadne rozvírili prestupové vody a zatiaľ ostáva veľkou záhadou, kde povedú kroky milánskeho „zradcu“.