Main Content

OFICIÁLNE: AC Miláno s ďalšou posilou. Na San Siro mieri kapitán švajčiarskej reprezentácie

streda, 7. jún 2017 09:10 | Autor: Squashmaster

OFICIÁLNE: AC Miláno s ďalšou posilou. Na San Siro mieri kapitán švajčiarskej reprezentácie
OFICIÁLNE: AC Miláno s ďalšou posilou. Na San Siro mieri kapitán švajčiarskej reprezentácie | zdroj: © TASR

Ľavý obranca nemeckého Wolfsburgu Richardo Rodriguez patrí k najlepším hráčom nielen svojho klubu, ale aj švajčiarskej reprezentácie, v ktorej je kapitánom. Nie je preto žiadnym prekvapením, že sa o jeho služby uchádzali aj kluby väčšieho cvengu ako je Wolfsburg.

Ešte minulý týždeň hráčov agent potvrdil, že Rodriguez intenzívne rokuje s predstaviteľmi AC Miláno a teraz už je tento transfer spečatený, keď Rossoneri na twitteri potvrdili, že švajčiarsky reprezentant bude ich treťou letnou posilou.

Taliansky klub už angažoval Matea Mussachia (stredný obranca z Villarealu) a Francka Kessieho (stredopoliar z Atalanty Bergamo). Kvôli podpisu zmluvy už pricestoval do Talianska aj samotný Rodriguez, ktorý pre goal.com povedal: "Som veľmi šťastný, že som tu. Ešte som nehovoril s mojím novým trénerom Vincenzom Montellom. Do toho, AC Miláno!,", neskrýval nadšenie stále iba 24-ročný futbalista.

AC Miláno skončil v minulej sezóne na nelichotivom šiestom mieste v talianskej lige, avšak s príchodom nového čínskeho investora budú chcieť Rossoneri určite bojovať o najvyššie priečky.