Main Content

FOTO: Messi má v Iráne dvojníka. Pre jeho neuveriteľnú podobu s hráčom ho zadržala polícia! (fotky vnútri)

utorok, 9. máj 2017 09:16 | Autor: Jakub Vaverka

FOTO: Messi má v Iráne dvojníka. Pre jeho neuveriteľnú podobu s hráčom ho zadržala polícia! (fotky vnútri)
FOTO: Messi má v Iráne dvojníka. Pre jeho neuveriteľnú podobu s hráčom ho zadržala polícia! (fotky vnútri) | zdroj: © TASR

Vo svete šoubiznisu je častým javom, že najväčšie hviezdy majú svojich dvojníkov, často aj viacerých. Vo futbale sme svedkami podobnej situácie v oveľa menšom počte prípadov. Dvojník Lea Messiho, ktorý žije v Iráne, vám však podobou s argentínskou hviezdou vyrazí dych.

Iránsky študent Reza Paratesh, ktorý vyzerá takmer totožne ako futbalová hviezda FC Barcelona Lionel Messi, bol v meste Hamaden v Iráne odvedený na policajnú stanicu. O celom prípade informovala britská televízia BBC.

Paratesh vraj spôsoboval v meste chaos, pretože ľudia sa s ním chceli vyfotiť a pýtali si od neho autogramy. Chvíľami dianie v uliciach Hamadenu pripomínalo davovú psychózu, preto zasiahli policajné zložky.



FOTOGALÉRIA:
Reza Paratesh Messimu akoby z oka vypadol
(zobraziť celú galériu)

Podoba 25-ročného študenta s hviezdnym rodákom z argentínskeho mesta Rosario je skutočne veľká. Prvý, kto videl v Rezovi podobnosť s Leom Messim bol jeho otec, ktorý mu vraj už dávno kúpil barcelonský dres s číslom 10. Teraz je možné Paratesha vidieť s totožnou bradou, akú nosí Argentínčan.

Iránsky študent, ktorý vďaka svojmu vzhľadu vzbudzuje veľkú pozornosť všade, kam príde, je šťastný, že sa na Lea Messiho podobá. „Ľudia ma vidia ako iránskeho Messiho a chcú, aby som napodobňoval jeho mimiku. Všade kam prídem, sú šokovaní. Som šťastný, že ich napĺňam radosťou. Je to niečo, čo mi dodáva veľkú energiu.“