Main Content

Pozerať hokejové majstrovstvá kdekoľvek? Poradíme ako na to!

piatok, 5. máj 2017 12:28 | Autor: Sport7.sk

Pozerať hokejové majstrovstvá kdekoľvek? Poradíme ako na to!
Pozerať hokejové majstrovstvá kdekoľvek? Poradíme ako na to! | zdroj: © TASR

Hokejové Majstrovstvá sveta 2017 v Nemecku a Francúzsku sa rozbiehajú už tento víkend. Naši reprezentanti nastúpia na prvý zápas proti Taliansku v sobotu o 16.15 hod., druhý duel proti Lotyšsku bude nasledovať hneď na druhý deň v nedeľu.

Víkend je ideálnym časom na fandenie doma alebo pred projektorom v dobrom podniku s priateľmi. Čo však v prípade, že ste na cestách, v práci alebo kdekoľvek inde?

S mobilom cez internet

Vďaka RTVS bude možné všetky zápasy sledovať naživo cez webhokej.rtvs.sk. Tento stream by mal bez akýchkoľvek problémov spustiť aj váš mobil či tablet s operačným systémom Android alebo iOS. Odporúčame použiť prehliadače Chrome alebo Safari.

Na menšej obrazovke si hokej budete môcť užiť vďaka pripojeniu na Wi-Fi, mimo domova alebo práce zas poslúži vhodne zvolený dátový balík.

Samozrejme, prehrávanie videí je dátovo náročnejšie. Odporúčame si teda u vášho operátora vybrať program s dostatočným objemom voľných gigabajtov. Hodina sledovania Jednotky alebo Dvojky cez internet nám pri teste spotrebovala približne 350 megabajtov.

Hokej sa hrá na tri dvadsaťminútové tretiny, stopky na štadióne sa však pri prerušení hry zastavia. Priemerné stretnutie tak môže trvať aj viac než dve hodiny. Takže 1 GB dát v mobile vám vydrží na sledovania približne 3 hodín živého prenosu, čo na jeden zápas bohato postačuje.

Dostupné paušály

S paušlálom TO.10 od mobilného operátora 4ka dostanete 10 GB voľných dát v ich rýchlej LTE sieti. Za poplatok 7,5 eur tak budete môcť sledovať všetkých sedem stretnutí Slovákov v základnej skupine a minimálne tri ďalšie zápasy v skupine A alebo skupine B. Ak sa vám TO. minie, jednoducho si môžete aktivovať ďalší paušál a sledovať jednoducho ďalej.

TO.15 za rovných 10 eur ponúkne až 15 GB dát. Zvýši sa tiež objem voľných minút a SMS, zo 100 na rovných 300.

Paušál TO.∞ je určený pre tých fanúšikov, ktorí počas mája nebudú vládnuť domácemu TV ovládaču vôbec. S neobmedzeným objemom gigabajtov si môžete nájsť kľudné miesto, z ktorého budete cez internet v mobile sledovať všetky zápasy Majstrovstiev sveta v hokeji 2017. Popritom sa nemusíte obmedzovať ani na Facebooku či YouTube. S TO.∞ získate aj neobmedzené volania a SMS do všetkých sietí na Slovensku.

Skupinové zápasy slovenskej reprezentácie na MS 2017:

6. 5. o 16.15 - Slovensko - Taliansko (Jednotka)

7. 5. o 20.15 - Lotyšsko - Slovensko (Jednotka)

9. 5. o 20.15 - Slovensko - Dánsko (Jednotka)

10. 5. o 20.15 - Slovensko - Nemecko (Jednotka)

13.5. o 16.15 - Rusko - Slovensko (Jednotka)

14.5. o 16.15 - Slovensko - USA (Jednotka)

16. 5. o 12.15 - Švédsko - Slovensko (Jednotka)